neděle 9. června 2013

Ondřej Habr: Lilith, zavržený princip

"Dnes a právě v těchto chvílích vstupuje Lilith do znamení Raka a setrvá v něm rok a několik měsíců. Symbolicky je první ženou na světě, tou, která byla zavržena. Ukazuje v našich životech to, co je přirozené a esenciální. Tak silné, až zraňuje a je námi vytěsňováno do podvědomí. Lilit je tou částí naší ženské polarity, která se nikdy nesmířila s pravidly, logikou a civilizací. A proto kdekoli se setkává s omezeními, chová se a působí podle sebe, podle přírodních zákonů, které nejsou totožné s našimi civilizačními. A tak vnáší do našich životů chaos a do srdcí strach. A v přehnaném spektáklu ukazuje, kde jsme se odchýlili od svého já a svých bytostných potřeb. Nelze ji zkrotit, dostat pod kontrolu nebo zapojit. Lze ji jen poznat a tak jako ostatním archetypům-planetám jí můžeme obětovat. Jak? Nesnažit se, nenutit se, necítit se povinni, ba ani vinni, prostě jen být." Ondřej Habr

Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky

  • Česká spořitelna, platby z ČR: 1384419103/0800
  • Fio banka, platby z ČR: 2100410460/2010
  • Fio banka, platby ze SLOVENSKA: 2100410460/8330 

2 komentáře:

  1. Hm, to ste napísali o Lilith Vy ? Anamel ? Ďakujem, práve teraz kedy už viac ako hodinu bdiem mi toto sdelenie pomohlo.
    Mám rada vecné, stručné, podstatné výpovede. Pripomína sa mi kniha "Ženy, které běhaly s vlky". Pripadám si často ako Lilith, a dostávam lekcie od spolupútnikov, ktorým sa nepáči moja priamosť a nekompromisnosť. Pričom používam láskavosť, no často si to moji kritici ani nevšimnú. :-) Pekný deň prajem Anamel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Text je výňatkem z astrologické předpovědi Ondřeje Habra, který je uveden na konci citace, pro jistotu jsem ale upravila nadpis, aby to nemátlo.

      Jinak dle mých zjištění posledních dní klíčem k vnitřnímu míru je umět přepínat mezi vnitřními archetypy žen - od pudové Lilith přes moudrou Magdalenu po jemnou Marii, ani jednu nezavrhovat, nepotlačovat a chápat její význam v nás... všechny dokáží být nekompromisní a přímé, jen každá po svém způsobu. Lilith ale moc laskavosti nepobrala, a to je dobře, občas její hrubost taky potřebujem...a někdy i máme rády. A tak i my bychom se měli naučit vybírat si tu osobnost v nás, která zapadá do konkrétní situace... protože my jsme vším, "včera taká, dneska iná"... Děkuji.

      Vymazat