středa 20. června 2012

Slunovrat v Pošumaví - pozvánka


Venuše finalizuje svou retrográdní fázi, duše se propojují, lidé se ozývají, přicházejí nečekané telefonáty, maily od lidí, které hluboko na úrovni duše a srdce milujeme, "náhodná" setkání nás staví k těm, kteří nás podpoří a které podpoříme zase my. Země je o vztazích, nikdo nekráčí sám, společně jsme v kruhu...



Slunovrat nastává již dnes 23:09 našeho času, pijte hodně vody, jezte více čerstvé stravy, buďte v sobě a přijímejte, co přichází, vnímejte tu energii, večer a zítra ráno se nalaďte na sebe, na ženu a muže ve vás a vědomě je propojte do zlatavého víru lásky. A nezapomeňte - dělejte, co Vás napadne! V tvořivosti/akci je Krása a nezáleží na výtvoru, ale na procesu, v tom je Radost, pokud cítíte Radost, víte, že je to správně... S Láskou An. P.

---------------------
Jděte cestou odpuštění a přijetí, vše je, bylo a bude správně... "Lekcemi, které dostáváte a ve kterých se zdokonalujete, přispíváte k jednotě. V každé z těchto zdánlivě bolestných zkušeností se skrývá klenot moudrosti, který budete potřebovat, abyste naplnili svou část velkolepého plánu. Proto sebe ani svůj vývoj neposuzujte podle ostatních lidí. Nehleďte na ostatní s úžasem nebo závistí kvůli nadáním a darům, které si osvojili a které projevují, neboť uvnitř vás čekají na objevení neméně nádherné poklady." AA Michael


POZVÁNKA NA SLUNOVRAT V POŠUMAVÍ

Milovaní Poutníci Lásky, Strážci Srdce a Matky Země přicházející ze všech koutů Vesmíru,

z celého svého srdce bych Vás chtěla pozvat na zítřejší slunovrat do malé vesničky Hliněný Újezd v Pošumaví. Pokud Vám z nějakého důvodu nevyšly Vaše plány, nebo jste ještě neplánovali, neboť tahle doba nepřeje dlouhodobým plánům, jste vítáni. Přijet můžete ve čtvrtek a zůstat zde, jak dlouho budete chtít či potřebovat, příp. na víkend pokračovat k Sieně do Oříkova na Svatojánský víkend). Jezdí sem vlak i autobus. 

Tahle doba je o sdílení a o setkávání ve jménu Tvorby, je důležité tento proces podpořit v každém okamžiku našeho života. Nestagnovat, tvořit a být tímto tvořivým procesem, to znamená jednat na základě prvotních impulzů naší duše, ať se jedná o výběr snídaně, vlakového spoje nebo životního partnera, a to nám umožní jen lidé kolem nás a energie, které nesou, ať jsou to naši blízcí či spřízněné duše, které na své cestě potkáváme a zažíváme až nepochopitelně hluboké a přirozené vztahy.

Cítím, že bych svou energetickou podporu měla vložit do tohoto šumavského místa a podpořit tak posun jihozápadočeského kraje, po tom mé srdce touží, neboť celá Česká země musí jít v integritě za Novou vizí ... a s Vaší pomocí to bude zase jeden velký krok (či spíše skok) na cestě k Lásce v Nové Zemi. Magie vstupuje do tohoto světa a je možno vědomě čarovat i v největším anonymním davu. Jsme na to připraveni.

Slunovrat se na tomto místě neplánoval, jednoduše se utvořil, a proto cítím, že tak je to správné, pokud to budete cítit také, prostě dorazte. JE ČAS ZAČÍT JEDNAT PODLE PRVOTNÍCH IMPULZŮ VĚDOMÍ, neboť ty vycházejí ze srdce. Je to mikrosekunda, než Vám to mozek, ego a strach vymluví, ale v tomto prvotním okamžiku je Intuice a jiskra božského stvoření, jděte za ní, ať už Vás to táhne kamkoliv, ať už impulzy přicházejí v jakékoliv podobě, vnímejte je a realizujte je. Nejen o Slunovratu.

Matka Země se otvírá a vstupuje do ní Bůh, je potřeba vědomě propojit mužský a ženský princip, je třeba přinést Posvátnost znovu na zem. Láska je všude, rozeznívají se dávné vzpomínky. Nebe i země jsou plné znamení. Pocity de ja vu nás provází kudy chodíme. Jeskyně stvoření a zapomnění, Atlantida, Lemurie, Avalon, to vše je skutečnost. 

S Láskou Váš přítel na věčných pláních duše Anamel Paolina, janee@seznam.cz.

Pokud dorazíte, dejte prosím vědět do zítřka do 12.00. Pozvat můžete kohokoliv, kdo má své srdce otevřené.

PRAKTICKÉ INFO
Příjezd bude možný cca od 16 hod. (je možno i dříve, už od rána, jen budu muset na chvíli asi do práce, pokud se to nevyřeší jinak), meditace začne v 18:00, máme plnou podporu Boha, každý do obřadu vloží, co sám uzná za vhodné, je zde rovnost, každý z Vás nese Moudrost a dávné mystické vědění... Přijměte to! Zapálíme oheň, budeme tvořit hudbu, pokud zde budou nástroje... a možná taky ne, možná nám naše Božské vědomí ukáže, že má proběhnout vše jinak, NIC NEOČEKÁVEJTE, PŘIJÍMEJTE COKOLIV.

V pátek dopoledne bude prostor na ranní meditaci v probouzejícím se slunci, pro sdílení, vnímání, poznávání se, cokoliv...

Sebou spacák, karimatku (možno i stan, cca 5 míst je na posteli a na gauči, na podlaze je místa dost), ženy přivezte svou ženskost (vč. šatů, šperků, vůně), muži svou sílu, všichni pak vše, co potřebujeme k vytvoření atmosféry hojnosti, magie, lásky a krásy - krystaly, kameny, svíčky (vč. svícnu), květiny, ovoce, trochu jídla a čaje na společný stůl, hudební nástroje, příp. plavky (na zahradě mám menší bazén) a cokoliv, co ucítíte, že máte mít sebou ke sdílení, ať už se jedná o nápady, výtvory, zkušenosti, dovednosti nebo hmotné věci, rozhlédněte se po pokoji a ve svém srdci a uvidíte. A hlavně - plný záměr vstoupit do nové země v lásce a propojení.

INFO K CESTĚ
-----------------------------
Možná pojede někdo autem z Prahy či Plzně.

Autobusová zastávka Hliněný Újezd/Malý Bor je kousek od mého domu, jezdí sem autobusy z Horažďovic, ale ne často. Je možné přijet i autobusem, který jezdí přes Horažďovice z Prahy (zastávka Malé Hydčice/Malý Bor,rozc.1.0) - 1 km pěšky, nebo vlakem (zastávka Velké Hydčice) - 2 km pěšky.

Žádné komentáře:

Okomentovat