neděle 13. listopadu 2011

Překrásný svobodný svět

Važme si místa, kde žijeme, doby, v jaké žijeme. V noci jsem navštívila svět, který je na hony vzdálený tomu našemu. Snad to byla vzpomínka na vtělení mé duše do nějakého alternativního vesmíru, nebo se možná příliš dívám na scifi... V tom snu ale bylo poselství, pro mě i pro Vás...

Poskládalo se mi v něm mnoho nočních můr, které mě provázejí celým mým životem. Pospojovány do jednoho snu najednou dávaly smysl. Po probuzení jsem byla totálně ochromena strachem. Strachem, že ztratím svobodu, kterou mám zde. Byl to svět plný pronásledování, každý náznak svobodné vůle byl potrestán. Život na útěku, v mizérii, ve strachu. Svět, kde bylo Vaše životní poslání prozrazeno dříve, než jste ho odhalili vy sami. A dříve nebo později, dítě nebo stařec, vás chytili a zabili. Méně významné hrozby "jen" nadopovali prášky a strčili do cely.

Podívejte se z okna a přemýšlejte o tom, co všechno byste mohli ztratit za jiných podmínek - pošlete myšlenku úcty ke krásné přírodě, která nám dává žít a jíst, ke své rodině, která nám dává lásku, ke svému tělu, které nám umožňuje prožívat životy na této planetě všemi smysly, ke své zemi, která nám dává bezpečí a věřte mi! - dává nám svobodu, k neuvěřitelné hojnosti, která nemá v historii obdoby.

Ano, svět má své problémy, my máme problémy, ale dějiny nás naučily, že život může být opravdu utrpením. Je třeba si uvědomit, že pronásledované čarodějnice nebo uvěznění Židé v těžkostech hledali skutečné střípky štěstí. My ho máme nadbytek, a ještě si stěžujeme na nedostatek. Tak nás vychovaly média a popkultura doktorů, psychiatrů, žurnalistů atd. Stejně tak nás strašili budoucností, všemi vizemi katastrofy. Odpoutávali nás od přítomnosti, která je NÁDHERNÁ.

Už jim nevěnujme myšlenky, nedávejme jim svou drahocennou energii. Jestli jsme odvrátili vývoj událostí pozitivním směrem, ukáže čas. Už ani jednu myšlenku strachu z budoucnosti. Přítomnost je skvělá. Nyní je čas díků... Děkuji Bohu a děkuji lidstvu za to, že žijeme v době svobody a hojnosti... Nyní je čas začít žít lásku, bezpodmínečnou lásku ke všemu a všem a sám sobě... Pak nebude žádné nebezpečí dosti nebezpečným, žádné strádání dosti bolestným, žádný život dosti těžkým na to, aby nám někdo nebo něco dokázalo vzít klid v Duši...

Anamel

Žádné komentáře:

Okomentovat