středa 20. června 2012

Vědomé propojení Lidství ve slunovratových energiích - dnes po půlnoci

Informace ze skupiny Awaking 2012 na Facebooku:


Pojďme se všichni spojit ke společné meditaci k letošnímu Letnímu Slunovratu, který bude tento rok s extrémně silným a velmi intenzivním přívalem energie, jelikož Slunovrat letos - 21.6.2012 doplňuje kvadraturu zatmění Slunce z 20.5., zatmění Měsíce ze 4.6. a tranzit Venuše přes Slunce ze dne 6.6.2012

Slunce v tento den dosahuje na obloze svého vrcholu a má také největší sílu - severní konec zemské osy je nejvíce přikloněn ke Slunci. Byliny sbírané v tento den mají největší moc a voda přetéká léčivou silou.

Pozvěte k meditaci všechny blízké, známé i neznámé, Matka Země naši společnou energii potřebuje ke svému uzdravování. Vizuálně všichni utvoříme co největší kruh, budeme se držet za ruce, které zvedneme nahoru ke Slunci a vzdáme Slunci hold.
Meditaci zakončíme poděkováním Matce Zemi, Slunci a Přírodě za to, že tady můžeme všichni společně být v tyto vzácné a neopakovatelné okamžiky velkých transformačních změn.



------------------
POZOR na tuto informaci !! Podle nových zpráv se letní Slunovrat posunuje na dnešní půlnoc...respektive 9 minut po půlnoci...čas obvykle není přesně znám, ale tímto se potvrdila předpověď AA Hilariona, že Slunovrat bude 20.6. www.astro.cz zase uvádí 01:09 SELČ, což by mělo odpovídat letnímu času, potvrdím si vše u Tondy Baudyše, ale věří, že ať je to tak či tak, nikdo z nás tuto vyjímečně energií nabitou dobu nepromešká... Alena



Žádné komentáře:

Okomentovat