pondělí 9. dubna 2012

Ve všem se měním snadno a s lehkostí - nechte změny plynout (L. Hay)

Abyste změnili svůj vnější život, musíte se nejdříve vnitřně změnit vy sami. Je úžasné, že v okamžiku, kdy jste ochotni změnit sami sebe, vám Vesmír začíná pomáhat. Přináší vám, co potřebujete.

Když na sobě začnete pracovat, váš stav se někdy nezlepšuje, právě naopak. To je v pořádku, je to začátek procesu - náznak, že dochází k nějakému posunu. Rozvazujete staré uzly. Plyňte jednoduše s tím. Vždy je třeba určitého času a úsilí, abychom se naučili tomu, co potřebujeme. Nevyžadujte okamžitou změnu. Netrpělivost je jen odporem k učení. Znamená, že chcete dosáhnout cíle, aniž byste vynaložili nějakou snahu. Dovolte si měnit se krok po kroku. Bude to stále snazší.

* * *

- z knihy Myšlenky srdce, Louise L. Hay


----------
Jen věřte, že všechny změny ve Vašem životě jsou pozitivní a jsou odpovědí na Vaše modlitby, zatněte zuby a nechte přicházející potopu proplynout s láskou... Je třeba udělat místo novému, je třeba nastoupit směrem Vaší duše, nechte se vést drobnými poselstvími a náznaky Vesmíru, nechte se vést opakujícími se myšlenkami (od obsese je poznáte, že jsou naplněny láskou a někam Vás směřují). Každý negativní pocit Vám odhaluje místo, které je potřeba ještě vyléčit, děkujte za bolest, děkujte za negativní zážitky a hledejte jejich smysl, smějte se tomu, že jste ho doposud neviděli, prosvětlete svou mysl a radujte se. Buďte klidní. Věřte a důvěřujte - ve vše, co se děje, ve vesmírné vedení. Držte se. An.

Žádné komentáře:

Okomentovat