sobota 14. dubna 2012

Duben 2012: Požehnání AA Zadkiela - archanděla Fialového paprsku Proměny

Přijala Suzanne Lie - původní text, 8. dubna 2012 
(přeložila Anamel 14. dubna 2012 pro http://poselstviohne.blogspot.com/)


JÁ JSEM Zadkiel, archanděl Fialového Paprsku. Přišel jsem do vašeho vědomí Vám připomenout, že my, členové Nebeské služby, kteří jsme sladěny s frekvencí proměny, jsme zde na pomoc Vám - našim lidským bratrům a sestrám sloužícím na planetě Zemi - Gaie.


Všichni jste připraveni díky nesčetným pozemským inkarnacím hrát svou roli v nadcházejícím procesu planetárního vzestupu.


My, Andělé fialového plamene, jsme pomáhali vzestupujícím již nějaký čas. V podstatě jsme první, koho potkáváte, když se navracíte do páté dimenze a dále.


Naše podstata je v souladu s frekvencí proměny, proto naše Nebeská služba slouží jako portál, kterým Fialový plamen proudí do těch věcí, které jsou kompletní a připraveny k přechodu do vyšších vibrací.


Energie Sedmi vesmírných paprsků proudí v kruzích. Jakmile Vám jeden ze sedmi paprsků proměny pomůže se přesunout do vyšších světů reality, budete obklopeni Modrým paprskem začátků. Tedy to, co přestoupilo do vyšších vibrací, zažívá novou zkušenost v rámci své reality. Neexistuje žádná "smrt", pouze proměna, jste energií, která nemůže zemřít, můžete pouze změnit frekvenci.



Až do této doby změny vibrací byla tato proměna z jedné dimenze do vyšší nevědomá, protože Fialový paprsek vždy zapečetil starou realitu v moment přeměny. Zpečetěním myslíme uzavřený cyklus, který byl archivován tak, že už nemohl narušovat vaší novou realitu. Jakmile se navrátíte (ano, skutečně je to návrat) do vašeho multidimenzionálního Já, můžete zažívat rozmanité způsoby Přítomnosti jednoty.


Milovaní andělé v lidském těle, naším přáním je říct Vám, že čas rozvzpomínání se je TEĎ. Je důležité, aby jste všichni byli vědomí ve svém procesu vzestupu takovým způsobem, aby jste mohli pomáhat ostatním. Naši Fialoví andělé v současné době slouží Zemi tím, že napojují iluzi lidského těla spolu na Vaši touhou po návratu k bezpodmínečné lásce a spojení se zdrojem. 


Zažívání reality založené na oddělení je obzvláště obtížné pro členy andělského království, neboť normálně žijeme v propojení s Jednotou. Proto by uzemnění andělé měli být prvními vzestupujícími tak, aby mohli pomáhat druhým - způsobem, kterým jim vždy přinášel radost. Všichni jste jedno se vším životem. Všichni jste součástí andělského království.


Prociťte svá křídla, milovaní lidští andělé, jak vás šimrají na zádech a otevřete své Nebeské srdce. Naše křídla nejsou vyrobeny z peří, ale ze světla, symbolizují bezpodmínečnou lásku proudící z Jednoty, která vstupuje do našich srdcí a šíří se všemi směry kolem nás i skrze nás. Dovolte tomuto proudu lásky naplnit vaši touhu po Návratu a využijte jej jako portál Vašeho vzestupu.


Přijměte nepodmíněnou lásku, která vstupuje do Vašeho srdce a otvírá jej. Vnímejte, jak proudí skrze Vás, kde se rozprostírá všemi směry a vytváří Křídla bezpodmínečné lásky. Tyto křídla Vás budou podporovat každý váš pohyb a dovedou vás Domů. My andělé fialového plamene, žijeme nyní ve Vašem srdci a jsme Vám k dispozici v každém okamžiku Přítomnosti. Těšíme se na váš návrat a čekáme, až Vás budeme moci pozdravit, ... až Vás fialový plamen bude přenášet přes práh do Vašeho nového života.

Než uzavřu můj vzkaz - já, Zadkiel, bych se rád s Vámi podělil, jak andělé používají fialového plamene:



  • Nejprve vyjádříme záměr zavolat Plamen
  • Poté sdílíme Fialový plamen s naším Vyšším srdcem, abychom ho naplnili bezpodmínečnou láskou.
  • Pak pošleme Oheň prostřednictvím naší pravé ruky
  • "Vzplaň, vzplaň, vzplaň, Fialový plameni"
  • Vztyčíme prst či držíme dlaně otevřené. Tímto způsobem můžeme buď vytvořit laserový efekt, kterým lze proměnit své blízké, nebo vysílat dostatek fialového plamene k proměně celého města. 
Procvičujte používání fialového plamene a vězte, že máte vrozenou schopnost proměnit všechen strach a stín v bezpodmínečnou lásku a multidimenzionální světlo. Svítíme fialovým paprskem na cestu tvého návratu a vedeme tě tvým každodenním životem.


Zadkiel, archanděl Fialového plamene

Žádné komentáře:

Okomentovat