čtvrtek 19. ledna 2012

Buďte projevem Lásky a manifestací Ducha ve hmotě (pár praktických rad)

Je toho mnoho, co každý z nás musí konat v běžném životě - krom každodenních povinností nás Vesmír volá do služby. Duch se musí manifestovat ve hmotě. Pročistit staré znamená vysmejčit i sklep a zbavit se starých návyků ničících naše těla, probudit Lásku v srdci sebou přináší soucit a respekt ke všemu živému (milujte nenáviděného, žijte ekologicky, obdarujte méně šťastného...)... Čím víc slyšíme volání své duše, tím víc nám některé naše zvyky připadají zbytečné, ba dokonce hloupé. Odpadává vše, co není od srdce a nezbytně nutné. Pokud to pustit nechceme, provází nás pocity únavy, lenosti, vzteku, cokoliv, co nás donutí přehodnotit situaci.

Vždy a za každých okolností si udržujte klid a lásku v srdci. Nehleďte na to, co se děje ve vnějším světě, ve Vašem okolí, ve Vašem životě... odosobněte to (odstřihněte se od svého ega a emocí) ... buďte ve svém středu, prosvětlujte své srdce Světlem a Láskou, meditujte s hudbou i bez hudby, jak Vám to vyhovuje. Je to tak - ať kolem padají trakaře nebo vlády, vy musíte držet své vědomí Tady a Teď, v upřímnosti a lásce k sobě i lidem kolem. Jen tak si uchováte chladnou hlavu, přiměřené reakce a láskyplné srdce rozvibrovávající i srdce kolem Vás. Je těžké se nebát budoucnosti, zvláště pokud se musíte postarat o rodinu, ale vesmírné zákony jsou jednoduché - dobré přitahuje dobré a odpovědi uslyšíte pouze ve svém srdci a to jedině, pokud Vaše mysl bude spočítat v přítomném okamžiku.

Tady a Teď, v lásce k bližnímu. V lásce i k těm, kterými jste doposud opovrhovali, které jste nechápali, kteří Vás rozčilovali, kterých jste se báli - jen respekt ke zkušenostem ostatních je základní životní síla - protože je to síla, která neztrácí pro nenávist, závist či nepochopení... Každý je projevem Boží vůle. Poděkujte svému bližnímu za to, že prožívá takovou zkušenost, abyste ji nemuseli prožívat vy (být na vozíčku, narodit se v romské rodině, být zkorumpovaným politikem, který nikdy nepocítí skutečné štěstí).

Je možné, že budete častěji brečet, pláč znamená léčení, je to v pořádku, upozorňuje Vás na témata, která potřebují dočistit. U někoho se mohou projevit pocity vzteku, úzkosti - všímejte si situací a rozklíčujte je - proč se tak cítím. Pokud nenaleznete odpověď, nezoufejte, ona přijde, až bude její čas, nikam nespěchejte, neodsuzujte se za to, že něco nevíte. Prostě žijte vědomě - uvědomujte si své konání, každou svou myšlenku a své pocity. Snažte se rozdat tolik lásky a dobra, kolik je jen možné - sousedovi, dítěti na ulici, vzteklé staré paní, unuděné úřednici... Jste světlo! Šiřte světlo! Ačkoliv vy neuvidíte výsledky, věřte, že okolí Vaše světlo přijímá a důsledky v životech všech kolem Vás jsou krásné a nedozírné. Možná budete pochybovat o tom, jestli svou misi na téhle planetě zvládnete (když ani zatím nevíte, co to bude), ale to není teď důležité, Vaše mise je BÝT, vyzařovat lásku skrze své mocné srdce, vyvarovat se veškeré negace, neboť v této době je každá negativní myšlenka jen šípem vystřeleným do vlastních řad... Vaše mise je hledat a nalézt upřímné štěstí. Jedině tak se může planeta a lidé uzdravit. Skrze štěstí jednotlivců, které není na úkor druhého a Matky Země...

Procházky do přírody, časté sprchy, koupele se solí, vonné esence, hudba, meditace, prosvětlování a přijímání světla do srdce a pročisťování negativních myšlenek v hlavě a negativních emocí v oblasti žaludku a břicha - za pomoci proudu světla nabíraného z Vesmíru... Děkujte a proste/modlete se - vděk, prosba a přijímání jsou základní pomůcky vesmírných zákonů... Na formě nezáleží. Děkujte za jídlo, pití, děti, krásný okamžik... proste o radu, o lásku, o hojnost, o pochopení, o hezké sny, o úplné maličkosti i o velké věci... Dovolte si přijímat, odblokujte to v sobě.
----------------------------------
Přečetli jste si spoustu rad, vyberte si to, s čím Vaše srdce souzní, a koukejte to postupně naroubovat na svůj život, vytvořte si zvyky, tradice, rituály - nikdy nezapomínejte - bez manifestace ducha ve hmotě se nikam nepohneme! Vaše milující An.

Žádné komentáře:

Okomentovat