pátek 2. prosince 2011

Radost ze života a láska k sobě

Neubráníme se tomu - některá témata nás budou bombardovat, dokud jim nevěnujeme dostatečnou pozornost. Každý máme svá osobní dilemata. Je lepší si jich všimnout dříve, než se projeví něčím nepříjemným - nemocí, ztrátou, bolestí...

Mnozí z nás se ke svému duchovnímu probuzení dostali skrze utrpení. V přítomném okamžiku ale již není potřeba trpět, nyní slyšíme a vnímáme... a je potřeba ukončit své ztotožňování se s rolí oběti. Ta totiž zároveň přináší negativní vztah k sobě - Jak jsem to mohl/a dopustit?

Plníme povinnosti k okolí(skrze svou práci a dobrovolné aktivity ve volném čase), plníme povinnosti ke svým bližním (jsme jim nablízku, když to potřebují), plníme povinnosti k sobě (všichni na sobě urputně duchovně pracujeme, čistíme se, odstraňujeme bloky, odhalujeme pravdu). Pojďme nyní společně objevit naše právo - právo žít život plný radosti a vášně... Tato planeta nám nabízí nepřeberné množství zážitků, měli bychom plně využívat potenciál lidského života. Je hříchem prožít život ve stresu, strachu a osamocení...

Láska k sobě je počátek všeho. Nelze milovat lidi kolem, Boha a Matku Zemi, dokud nepocítíme čistou lásku k sobě.

-------------------------
Radost ze života a na ni navazující témata se mi v meditacích začaly objevovat před pár dny. Dostávala jsem vzkazy v podobě videí, inspirativních textů, knih otevřených na té správné stránce, vytažených karet, ... však to sami znáte...

I já jsem pouhým prostředníkem mezi Světlem a Vámi. Jen někoho osloví tyto řádky, jen někoho bude cosi nutit číst dál, protože je to vzkaz pro Vás, kteří se nemilujete, kteří bráníte štěstí a hojnosti, aby přišlo do Vašeho života. Je to výzva k otevření se tématu...

-----------------------------

S nově objeveným problémem to u mě šlo ještě dál. Když jsem si připustila, že mi chybí v životě radost a vůbec chuť se radovat, zkoušela jsem meditovat za probuzení tohoto citu. V meditaci jsem ale měla blok a nedokázala jsem pokračovat, slova mi vázla v krku, nedokázala jsem vyslovit prosbu.

Ještě ten den přišel vzkaz nový: "Uzdrav své vnitřní dítě." Krátkou meditací jsem se seznámila se svou malou kamarádkou. Nechce se mnou moc mluvit, sedí v koutě, zabalená do klubíčka. Je vystrašená a uražená.

Abych měla obraz kompletní, večer jsem otevřela tři knihy a ve všech bylo téma Lásky k sobě a její odraz v našem životním prostředí. Těch příznaků nelásky je dost. Na těle, na duši i v domově.

... a říkám si Aha, takže já se opravdu nemám ráda, jaktože jsem si toho nikdy nevšimla? Vždycky mě fascinovalo, jak se dokáže můj pokoj zaneřádit hned druhý den po úklidu. Večer jsem si to naplánovala - uklidím si. Ráno mi došlo, že můžu uklízet každý den, ale dokud neuklidím v sobě, nebudu moci být obklopená přirozenou harmonií.

---------------

Jsem žena, v dnešním světě je velmi obtížné najít to ženství v sobě, v mládí jsme ho ukryly hodně hluboko. Žena má dar prožívat vášeň, radost a cit opravdově, jaktože ve mě to není?

Napadlo mě před meditací si dát koupel, nakonec jsem celou meditaci provedla v horké vaně. Rozsvítila jsem svíčky, z nichž žár jedné praskl skleněnou poličku. Nechápala jsem, proč jsem tu svíčku postavila právě tam, nechápala jsem, k čemu potřebuju takovou zkušenost, která mi akorát kazí ráno. Až na konci meditace po přijetí všech moudrých rad přišla ta poslední - nejdůležitější.

Vůbec jsem se nemohla soustředit, myšlenky lítaly kolem, ale uvnitř bylo čisté přání, začít milovat sama sebe a udobřit se se svým vnitřním dítětem, přivést tak do života radost a harmonii. Až po půl hodině poletování mé mysli bůhví kde jsem se sklidnila, voda už začínala být vlažná, ale já si řekla, že nevylezu, dokud nebudu znát odpověď. Pak přišly ty pravé čisté myšlenky, božská pravda, která se skrývá v každém z nás.


Mluv k sobě, vnímej svou krásu, buď si vědomá své přítomnosti, vnímej své pocity a potřeby, používej smysly, všímej si krásy, vůní a doteků, poslouchej hudbu, pozoruj svou krásu v zrcadle s úsměvem, chovej se k sobě s úctou a mluv na sebe každý den s láskou, vše, co se píše v knihách o probuzení lásky k sobě je pravda. Dávej si pozor, co říkáš sama o sobě (i o druhých). Vyjadřuj se s láskou, mluv se svým vnitřním dítětem - buď k němu milosrdná. A odpouštěj si. O všechno ostatní čištění se postará Světlo... Je to proces a tvůj proces už začal...


Pojďme společně projít tímto procesem, pojďme se začít milovat, jsme nádherné bytosti, uvědomme si svou skutečnou hodnotu a krásu. Zasloužíme si každý den splnit jedno přání, jeden sen. Kráčíme po společné cestě. Anamel.

----------------------------

Pro Vás, krásné ženy, přikládám jeden ze vzkazů, který ke mě připlul - pro mě doposud neznámá Wakeena Sitka - Total permission. Dejte samy sobě skutečné svolení k následování srdce, pocítění svých tužeb, k radosti, k milování sebe sama, k probuzení ženské moudrosti srdce, ... řekněte ANO životu.

3 komentáře:

  1. Má Milovaná Anabel....z celého svého probouzejícího srdce Ti děkuji za to že jsi a já....nejen já....mohu číst Tvé řádky....myšlenky...pocity....z hlouby své duše a své malé Romanky DĚKUJI <3

    OdpovědětVymazat
  2. Má milá, děkuji Ti za Tvá hřejivá slova. Nechť tě Tvá duše provází na cestě do svého srdce, chrámu, kde se skrývá pravda a způsob, jak najít životní štěstí... Kdyby má slova měla změnit jen jeden život, má to smysl!

    OdpovědětVymazat
  3. DĚKUJÍ VELKÉM DR Sunny PRO ŘEŠENÍ MŮJCH PROBLÉMŮ JE JEHO EMAIL IS (drsunnydsolution1@gmail.com
    Jmenuji se Miss Jane, byl jsem ženatý s manželem po dobu 5 let, kde jsme žili šťastně spolu letos a ne dokud necestoval do Brazílie na služební cestu, kde potkal tuto dívku a od té doby mě nenávidí a děti a lásku jen jí. takže když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že mě nechce vidět znovu a znovu s dětmi, takže nás vyvedl ven z domu a teď jede do Austrálie, aby viděl tu jinou ženu. tak jsem s dětmi byl tak frustrovaný a zůstal jsem s maminkou a nebyl jsem léčen, protože moje matka se po mém otcově smrti oženila s jiným mužem, takže muž, se kterým se oženil, ji nezacházel dobře, a moje děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože ho miluji a vážím si ho tolik, takže jednoho dne, když jsem procházel na počítači jsem viděl svědectví o této kouzelné kouzlo DR Sunny, svědectví sdílejí na internetu dáma a to na mě zapůsobí natolik, že si také zkusím to zkusit. Zpočátku jsem se bál, ale když jsem přemýšlel o tom, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, abych zůstal klidný jen 24 hodin, aby se můj manžel vrátil ke mně a ke svému nejlepšímu překvapení jsem dostal hovor od mého manžela na druhý den ptát se po dětech a já jsem zavolal DR Sunny a on řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mé dítě. tak to bylo, jak jsem se dostat svou rodinu zpět po dlouhém stresu brzdit se zlá dáma, takže se všemi tyto pomoci od DR Sunny, chci, abyste všichni na tomto fóru, aby se se mnou říci obrovské díky DR Sunny a já budu také radu pro někoho v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by měl také kontaktovat jeho e-mail je) (drsunnydsolution1@gmail.com) on je řešením všech vašich problémů a nesnází v životě. opět jeho emailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com)

    JE SPECIALIZOVAT V NÁSLEDUJÍCÍM SPELLU.

    (1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.

    (2) pokud máte vždy špatné sny.

    (3) Pokud chcete být povýšen ve vaší kanceláři.

    (4) Pokud chcete, aby po vás běžely ženy / muži.

    (5) Pokud chcete dítě.

    (6) Pokud chcete být bohatí.

    (7) Pokud chcete svému manželovi navázat navždy.

    (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

    (9) Jak jste byli scammed a chcete obnovit vás ztratili peníze.

    (10) pokud chcete zastavit rozvod.

    (11) pokud se chcete rozvést se svým manželem.

    (12) pokud chcete, aby vaše přání bylo uděleno.

    (13) Kouzlo těhotenství k otěhotnění dítěte

    (14) Zaručujeme, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, v jaké fázi

    (15) Zastavte rozpad vašeho manželství nebo vztahu.

    (16) jestliže máte jakoukoliv nemoc (H I V), (CANCER) nebo jakoukoliv nemoc.

    (17) pokud potřebujete modlitby za vysvobození svého dítěte nebo sebe samého.

    (18) chcete vyléčit lék na cukrovku, léčbu herpes, léčbu Hiv a AIDS, léčbu rakoviny prsu a léčbu rakoviny, zastavit drogy a pít

    ještě jednou se ujistěte, že ho budete kontaktovat, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com) okamžitě kontaktovat .... zavolejte nebo co se mu stalo číslo na +2349030731985

    OdpovědětVymazat