sobota 31. prosince 2011

Odevzdávám a přijímám


Život mě vedl cestami, abych nyní stanula pevná a připravená. To, co bude, bude silné. Je jen na nás, jak to přijmeme.

Naučili jsme se (zejména v tomto roce) odhalovat manipulaci a cítit pravdu ve svém srdci, naučili jsme se, že trápení je pro nás přes všechnu bolest přínosem a že je důležité v době chaosu setrvávat ve svém srdci, ve spojení s Vesmírem skrze své vrchní čakry a ve spojení s Matkou Zemí skrze své kořenové čakry.

Už jen tím, že jste, že žijete vědomě, jste kanálem propojení našich nádherných rodičů, to my umožňujeme příchod energií na tuto planetu. To my jsme děti Nové Země. To my musíme konat ve jménu Pravdy a Lásky.

Naučili jsme se, že je krásné být Ženou a že je krásné být Mužem, každý přispívá světu jinými energiemi. Že lze svět prožívat dvěma způsoby a je jen na nás, ve kterých energiích setrváme.

Všichni čekáme na Lásku, čekáme na svou rodinu duše, čekáme na ty, které celý život postrádáme, čekáme na svou vlastní Celistvost. Říkali nám, že je to puberta, říkali nám, že je to deprese, říkali nám, že je to přirozené - trpět v dnešním světě a ať se nechováme jako bábovky... ale v nás byla Pravda a touha po Pravém Domově. Nyní to už víme a naše Víra ... nás skutečně dokáže spasit...

Dokázali jsme se vymanit z okovů starého světa a když se na to podívám zpětně, musím tleskat sobě a svým průvodcům, že jsme to dokázali, nebylo to vůbec jednoduché, stále to není jednoduché.

Měli jste nešťastné dětství? Máte za sebou traumatický zážitek? Já ano. Je na čase přestat fňukat a uvědomit si, že my, aspekty Jednoty, jsme si to tak zvolili, abychom mohli stanout připraveni na cílové rovince, v horizontu všech našich životů stojíme před posledním vrcholem, ze kterého bude potřeba skočit. Skočit do neznáma, kde naše Víra předpokládá Sjednocení a Domov.

To bude naše poslední zkouška. Odevzdat se v pokoře své vlastní víře. A já říkám Ano, už na ničem jiném nezáleží... Odevzdávám se Bohu, ať si vezme všechno, co už nepotřebuju a přijímám vše, co přichází... An.

Žádné komentáře:

Okomentovat