sobota 31. prosince 2011

Cesta Domů - 2012


Zapálila jsem svíčku a zeptala se Boha, jaký bude rok 2012, poprosila jsem ho, aby vedl mé myšlenky a pocity. Než jsem stačila vytáhnout karty, na okně mi přistála hrdlička, podívala se na mě a zase uletěla. Za celý svůj život si nepamatuju, že by na mém parapetu stál nějaký ptáček.

Nechť je tato holubička poselstvím Naděje pro nás všechny. Přijímejme dary i zkoušky života s vděčností. Tak jsme si to zvolili, teď už není čas pochybovat a couvnout. Jsme děti Vesmíru, Matka Země je nyní naším domovem.

Ode dneška za rok budeme stát ve své celé kráse, zdraví, pevní, plni lásky a víry, žít život plný harmonie, míru a duchovních hodnot ve spojení s přírodou a všemi lidmi na této planetě. To jsou dary, které nám rok 2012 přináší. Snažte se udržet si tuto myšlenku po dny chaosu, kdy se starý svět bude zmítat v posledních smrtelných křečích.

Nechť je rok 2012 plný vědomých voleb a pečlivě uskutečněných skutků, pak se nemůže stát, že půjdete cestami, které nevedou ke štěstí.

Nechť je rok 2012 plný tolerance a respektu ke zkušenostem ostatních.

Přeji sobě i Vám:

Moudrost, díky které naleznete pravdu ve svém srdci.
Intuici, která Vám pomůže najít to správné vedení a zbavit se strachu, který v nás vyvolávají.
Postřeh, který Vám pomůže odhalit lži a manipulace kolem Vás.
Chladnou hlavu, díky níž překonáte překážky, které Vám příští rok nachystal
Odolnost nenechat rozhodit své emoce.
Víru v Lásku.
Sílu udržet si rovnováhu v rozhoupaném světě, udržet mír v našich myšlenkách i životech.
Lásku, která je bezpodmínečná.
Odvahu k odpuštění.
Radost vidět krásu světa a zázraky života.

Vyměňme soud na soucit.

Zbavte se strachu, který Vám říká, že si nezasloužíme přijímat dary života a že se nemáme dobře a že nám neustále něco hrozí.

Zdali bude rok 2012 rok pozitivních či negativních změn záleží jen na nás. Jaké si to uděláme, takové to máme, nechť je Váš rok ve znamení "méně slov=více činů".


Nezapomeňte - nejste na Cestě sami. Světlo je všude kolem nás. Kráčíme spolu. Anamel.

Žádné komentáře:

Okomentovat