čtvrtek 5. ledna 2012

5. 1. 2012 - Poselství ze Světla



Nezáleží na tom, kdo jsme, co jsme a kde jsme. Záleží pouze na spojení s naším vnitřním záměrem, na Pravdě a Lásce v nás. Vaše duše má přesné instrukce a pokud Vám není dobře, je to jen znamení, že se blíží poznání, buďte bdělí, vnímejte znamení, sledujte své myšlenky, akceptujte i ty bláznivé nápady (neboť ty jsou často ty nejskutečnější, stejně jako báje a pohádky ve Vašem světě, v nichž symboly a podobenství odkazují na pravou skutečnost). Odvaha je odpovědí na všechny Vaše otázky.

Toto je Váš svět, tak jste si to vybrali. Je lepší než ten, ve kterém jste žili v nevědomosti. Tento život má jasná pravidla a stačí se naučit podle nich hrát. Už si přestaňte stěžovat a odhalte tajemství lidského života. Myslete pozitivně! Tvořte svou skutečnost! Poslouchejte své Srdce! Neničte své tělo! Otevřete se přijímání, milujte sami sebe, vše kolem i každou situaci, které musíte čelit. Ať jednou nemusí Vaše duše litovat promarnění této NÁDHERNÉ příležitosti. Vím, že je to těžké, vím, že je to mnohdy bolavé, ale vždy je to pro Vaše dobro a pro dobro všech.

Jsme silné nádherné duše a bůh nás miluje, milujte sami sebe tak, jak vás přijímá Jednota. Bez podmínek, bez výčitek, bez předsudků, beze strachu, bez očekávání. Žijte v přítomném okamžiku, neboť zde není utrpení, zde se zhmotňují Vaše přání… Prožívejte svou vášeň, je to dar lidstvu. Neplačte, že máte závoj přes oči. Oči zavřete a oddávejte se vůním, tónům, rytmům, přáním a vášním. Žijte v Pravdě. Žijte Lásku. Nezáleží na tom, kdo jste byli a kým budete, důležité je jen to, Kým jste nyní. Anamel a kol.

Žádné komentáře:

Okomentovat