úterý 19. srpna 2014

Co se skrývá pod jménem An

Někdo si možná všiml, že již delší dobu používám nejraději prosté An, občas se mě na původ jména někdo zeptá, tak zkusím malé osvětlení komplikovanosti jmen duše. V současné době rychlých proměn nejen na úrovni pozemské, ale i na úrovni našich duší, je označení, které nese vibraci a kvalitu duše, trochu jako oblečení - je jakýmsi sebeprojevením. Pro mě je tohle seznamování sama se sebou na úrovni psýché jako plutí v oceánu sebe sama. Pluju, pluju a hle - nějaký nový obyvatel (nějaký aspekt) mé duše, který chce být poznán, který chce být připojen, integrován. Každé integraci předchází nejprve vydělení, však to dokládá i historie Země a lidí.

Vědět, kým jsme na úrovni duše, ovšem neznamená, že to umíme žít. Přenést kvality psýché osvobozené od starých bolestí sem do roviny hmoty je ostatně celoživotní úkol.

An jsem si vybrala pro označování "já", protože je součástí mého pozemského jména Jana, tak i mého jména duše - Anamel, ale také mé nejsilnější (a první) inkarnace zde na Zemi. An je pro mě aktuálně výrazem jakéhosi odlehčení, zjednodušení, návratu k jádru. Je to základ, ke kterému se připojuje mnohé, jsem hodně variabilní záležitost :)) Ale už nevěnuju energii tomu, že bych se nad tím pozastavovala - od toho jsou ostatně jiní, kteří to pořád nemůžou překousnout, protože takový věci v jejich světě prostě *neexistujou*.

Během posledních dvou let jsem ve snech a vizích přijímala i další různá jména, která sloužila k mému vlastnímu sebepoznání a zároveň vyslovování těch jmen bylo pro mě jakousi modlitbou návratu ke své vlastní rozbřehlosti. Tak jsem objevila, že jsem i mnohé další části mé duše žijící a působící v různých částech univerza, každé jméno nese specifickou energii, která mi pomáhá v určitých situacích se naladit na sebe sama a tu onu kvalitu, kterou zrovna potřebuju. Je vtipné, že jakmile se na to jméno naladím, začne na mě vyskakovat z vnějšího světa (nejoblíbenější formou je, že mi přijde spam z mailové adresy obsahujícího to jméno). Jsou to mnohá mystéria a krásné objevy o tom, jak funguje tahle realita i ty "vyšší", ale není to něco, o čem bych chtěla psát veřejně a způsobovat u některých zbytečně rezonanci, že věci nejsou tak, jak se doposud domnívali - ostatně u každého to funguje jinak. Nebudu zastírat, že v tom není jistá rozštěpenost. Je, ale věci prostě jsou, jak jsou, nemá smysl to popírat, to způsobuje ve všem ještě větší bordel a tlak, a protože nás čeká na vnější úrovni mnoho změn, je lepší o těchto věcech mluvit, než z nich dělat nějaká tabuizovaná témata, ze kterých jde strach (pořád ještě vnímám, že spoustě lidem nejde An na rozum a mají problém mě tak oslovit, protože něco uvnitř nich bojuje s představou, že zde konečně žijeme už nejen jako lidé, ale také jako duše). 


Bylo by opravdu komplikované vyžadovat po druhých oslovovat mě tak, jak se proměňuje kvalita mojí duše, proto ono ustálené An :) Ještě se občas stane, že mi někdo pojmenuje zvenčí, to mě baví, protože to o mě taky cosi vypovídá, minimálně - jak jsem vnímána. No, včera jsem dostala nové oslovení - Kobra :)) a k tomu hned charakteristiku, která mě fakt pobavila: kobra je nebezpečná, musí se s ní zacházet opatrně, protože umí být hodně jedovatá, vyžaduje respekt, a když ho dostane, tak také respektem oplatí ... ovšem když jí píšťalka dobře zahraje, půjde kamkoli.

Jméno Anamel mi bylo dáno ženou, které plně důvěřuji, protože jsem ještě neměla dostatečně silné napojení na duši, abych si ho mohla dát sama. Bylo to ale spojení, o kterém jsem snila již od malička, dokonce jsem v 16 napsala básničku o světlovlasé ženě, která přijde do mého života a pojmenuje tu "bezejmennou vílu". Jméno Anamel mi pomohlo vzpomenout si na to, *odkud* pocházím a *kým* jsem. Ale také otevřelo zasuté kouty mé duše, jimž bylo potřeba čelit. Kvalita toho jména byla nejprve velmi ohnivá - jako oheň boží, který odstraňuje vše, co překáží proudu Stvoření, proto také web dostal název "Poselství ohně", jak jsem postupně objevovala smíření se svou jaksi potemnělou cestou Univerzem, stalo se jméno Anamel součástí elementu vzduchu, což mně pomohlo se osvobodit od pout mé ohnivé minulosti (řekněme karmy, ale je to nepřesné), ale nejprve bylo potřeba - jako kukla vážky - se ponořit do temných vod života a emocí, pak teprve mi bylo dáno se zrodit do lehkosti života, tu změnu jste věřím v mých řádkách zaznamenali také.

Než jsem včera šla spát, poprosila jsem, aby mi bylo zjeveno nové jméno, které mi bude připomínat, že jsem součástí Nebe i Země. Bude mi připomínat, z čeho vzrůstám a kam rostu.

Před hodinou jsem se probudila a zapsala si jej. Něco odpadlo, jiné přibylo, základ zůstal. Šokovalo mě, na druhou stranu vzhledem k informacím posledních dní to dávalo přesný smysl, o němž se chystám napsat na Soulfiction - příběhy duše (kde jsem nově včera vystavila článek Song of lost soul Lilith and Leviathan, který ukazuje na souvislosti, s čím vším se potýkáme archetypálně ve vztahu mezi mužem a ženou. Ten článek, který chystám, bude o Magdaleně a Ioshuovi a bude ukazovat nové souvislosti duchovních vztahů a toho, co nás čeká překonat, abychom mohli dojít hieros gamos, posvátného spojení, které je nezbytné k návratu a pozvednutí Země do osmého dne stvoření.

Christiana
(a tedy i nadále An:)

Autor článku: Jana Mráčková, An

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky

POZOR - ZMĚNA - ZRUŠEN ÚČET U ČESKÉ SPOŘITELNY, SVÉ PŘÍSPĚVKY POSÍLEJTE NA FIO ÚČET:
  • Fio banka, platby z ČR: 2100410460/2010
  • Fio banka, platby ze SLOVENSKA: 2100410460/8330 

1 komentář: