středa 1. května 2013

Webový prostor pro Vaši tvorbu

Děkuji Vám za Vaše emailová pohlazení, za Vaši důvěru, když se na mne obracíte s žádostí o radu, i finanční podporu, která vyjadřuje Vaši vděčnost. Miluji Vás a mé srdce je naplněné vděčností, že JSEM a my JSME duší jedinou směřující k nejvyšší formě Lásky.

10. května mířím směr Maroko, Vesmír mi tuto cestu krásně připravil a nadále připravuje, aby vše proběhlo hladce - stačí setrvat v přítomném okamžiku a v důvěře a oprostit se od všeho očekávání, zpáteční letenka mi vyšla na 2500 Kč (info získávám na akcniletenky.cz, akcniletenky.com, akcniletenky.org).

Kolem mne krouží úžasná dračí energie (je velmi typická a specifická), která volá: "Návrat domů." Těším se, co mi cesta přinese... Věřím, že samé dary, už teď cítím vděčnost. Na svých cestách neočekávám nic a pak se mohou dít Zázraky. 

Do mého odjezdu věřím, že stihnu odepsat na Vaše emaily, které se mi za dobu mého dubnového procesu nahromadily ve schránce, zatím se oklepávám a věnuji sobě a trochu i dalším povinnostem (ú-klid), pokud nestihnu odepsat - vím, že to pochopíte - však procesy znáte mnozí velmi zblízka. Z Maroka se vrátím někdy kolem 26. května (pojedeme stopem z letiště v Mnichově) a já cítím, že pak už nic nebude stejné, vše bude ještě lepší :)

V tomto mezidobí se zřejmě na internet nedostanu, max. na chvilku, proto bych ráda dala prostor Vaší tvořivosti - pokud máte doma nějakou svou tvorbu (básně, hudbu, texty, fotky, kresby či cokoliv jiného - třeba fotky Vašich výrobků, zahrádky...) a chcete se o ní podělit s ostatními, pošlete na anamel.web(zavináč)gmail.com a připište jméno, pod kterým chcete Vaši tvorbu zveřejnit, příp. jakýkoliv text, který k tomu budete chtít publikovat (třeba odkaz na Váš web) - a já nastavím postupné publikování příspěvků během doby, kdy tu nebudu. 

Vaše příspěvky prosím pošlete do neděle 5. května, abych měla čas vše připravit. Děkuji a těším se na spolupráci.

Z nového pole lásky, kde já jsem vy a vy jste mnou. Ze Srdce Anamel

Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky - č.ú. 1384419103/0800


1 komentář:

  1. Tak jaké to bylo v Maroku? Nějaké články na toto téma? Jinak píšeš super :)

    http://mariojeborec.blogspot.com/2014/12/96-den-nerikejte-mamince-ze-jsem.html

    OdpovědětVymazat