neděle 12. května 2013

NOVÁ CESTA - NOVÝ WEB "LIVE IN SPIRIT"


V době, kdy se tento článek publikuje, mé nohy poprvé v tomto životě kráčí po africkém kontinentu. Jen co vystoupím z letadla a poprvé nadechnu vzduch do svých plic a všechny informace, které s sebou nese, ucítím atmosféru a energii marocké země, budu Vědět, budu Cítit, budu se Rozvzpomínat, budu Procitat... a přesně tyto vteřiny chci, aby se propojily s tím novým, co se otevírá, takže Vás tímto příspěvkem seznámím s tím, co cítím už nějakou dobu a až včera (novoluní 9. 5.) se více poodkrylo.

Cítím, že potenciál těchto stránek už se blíží k dokonalému naplnění, což znamená, že není kam růst - odtud asi ta má vnitřní nervozita, pocit nenaplněnosti a snaha vytvořit něco Nového - božská energie už připravila cestu novou, po níž budu pokorně kráčet krůček po krůčku - v důvěře, v trpělivosti, s Vámi i dalšími.

Na vnitřní popud jsem objednala novou doménu (pro mne velmi významný okamžik manifestace toho prvního nedočkavého krůčku) - zasadila jsem tvůrčí novolunní semínko, které poroste do krásy, pevnosti, v božím načasování, nikam nespěcháme... rosteme společně, vy i já, bude to krásné... jako pramínky zurčících potůčku rosteme v mocný proud. 

Budu velmi vděčná, pokud ucítíte volání být součástí této nové cesty a chtěli byste přispět na vznikání webu LiveInSpirit finančně či svými zkušenostmi, nápady a schopnostmi (nový prostor bude potřebovat nové nápady, bude to chtít zaplatit webový prostor a najít někoho, kdo mi pomůže se vzhledem a funkčností webu a i další věci, které mám v plánu, ale zatím jsme ve fázi semínka, takže teď budeme sedět v tichosti a čekat na InSpiraci).

V případě zájmu o spolupráci, pište na anamel.web(zavináč)gmail.com. Jakýkoliv nápad je vítán.

V případě finančních příspěvků uveďte prosím do zprávy "liveinspirit", ať poznám, že se jedná o příspěvek na vznik nového webu.

I nadále můžete posílat příspěvky jako poděkování za mou tvorbu, v tom případě do zprávy pro příjemce napište "anamel" nebo jakoukoliv zprávu, ze které poznám, že příspěvek je odměnou pro mne. Nově mám účet u Fio, který umožňuje přijímat bezproblémově přijímat platby ze Slovenska.
  • Česká spořitelna, platby z ČR: 1384419103/0800
  • Fio banka, platby z ČR: 2100410460/2010
  • Fio banka, platby ze SLOVENSKA: 2100410460/8330 (zadejte platbu v EUR jako vnitrostátní, bude Vám účtována za běžný poplatek Vaší banky za převod po Slovensku, moje banka si to bez poplatků převede do CZK, vyzkoušené to je ze slovenské Fio a ČSOB, u jiných bank si to raději ověřte, každopádně Fio deklaruje bezproblémový převod ze všech slovenských bank)
Děkuji Vám, s vděčností a úctou před Vámi, odvážnými poutníky srdce.

In Lak´ech. Miluji Vás a propojuji se s Vámi z marockého vnitrozemí, z duše AnámEl


Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky

  • Česká spořitelna, platby z ČR: 1384419103/0800
  • Fio banka, platby z ČR: 2100410460/2010
  • Fio banka, platby ze SLOVENSKA: 2100410460/8330 

Žádné komentáře:

Okomentovat