úterý 9. října 2012

Láska jako směr, sexuální energie jako léčení dotekem

Každý muž je mým partnerem, každá žena je mým obrazem. Všichni jsou mou skrytou či odhalenou částí mne samé. In Lak´ech.

V Srdci je místa dostatek a zvětšuje se, čím více lásky cítím ke všem lidem. V mém životě jsou v posledních měsících ale nově lidé, ke kterým cítím Lásku, jejíž rozměry neznám a zatím prozkoumávám. Je to absolutní Touha duše po bytí s tímto člověkem zde v Hmotě, ta touha se projevuje v srdci skrze dosud nepoznaný cit a skrze tělo proudícími energiemi. Před pár měsíci bych to mohla považovat za zamilovanost či sexuální poblouznění, dnes už vím, že je to posvátný dar od Stvoření, který říká: Jdi a tvoř. A nelze se proti tomu postavit a říct - to nejde, mám tyhle a tyhle překážky... překážky neexistují, energie chce být projevena, energie potřebuje jít na Zem, a to jedině skrze dotek člověka k člověku daný v absolutním odevzdání, respektu a zároveň vědomí sebe sama jako jedinečného aspektu Stvoření.

Tabu sociálních původů, rozdílné zkušenosti, věku i pohlaví jsou rozrušena. Dotek dostává jiný rozměr, je to vyjádření absolutní úcty k druhému, je to vědomí, že já léčím tebe a ty léčíš mne, navzájem se integrujeme. Učíme se hledat hranice. Dotekem můžeme vykonat to, co žádná slova nedokážou. Poznání. Je to jako výbuch supernovy, když se propojí, co se propojit má.

Otázkou je - Jsme připraveni či nepřipraveni přijmout tento dar?

Je potřeba zrušit vše, co do nás vložila naše historie, církev, rodina, odložit nesoulady pocházející z ega a strachu, vše, co se projevuje žárlivostí, pocity zrady, viny atd., to vše odložíme a půjdeme sami za sebou. Je to osvobozující cítit, že je možná existence jiného rozměru Lásky, projevující se naprostou úctou a respektem všech zúčastněných, nemluvím zde o žádných sexuálních orgiích, mluvím zde o projevení energií v těle jako něco, co je přirozené a říká nám, jdi a přiviň se k tomuto člověku, vdechni do něj sebe sama a zároveň nalezni hranici mezi poznáním a pokušením. A pak hledej, proč se tento člověk objevil ve tvém životě, zasaď ho obrazu v rámu svého života a pochopíš...

S Láskou a odvahou Anamel

10 komentářů:

  1. Krásne podané - ano súhlasím. Hľadám to celý život, A nešlo, NEšLO... :-/.
    Až, a to ja som na také informácie nikdy neverila, povedalA múdra žena, že môja rodová ženská vetva je postihnutá Kliatbou. A preto žiadnA z NáS nenašla to pravé.
    Skúsili sme kliatbu vyzmizíkoať. min. rok 14. októbra.
    Nič objavné sa v roku neudialo, vlastne áno, zjavil sa niekto, a zas zmizol, existuje "len" virtuálne spojenie. Po roku presne na deň 14.10. noc, čiže pred pár dňami som mala tento sen :
    mladý muž vošiel do izby kde bola moja mama a ja. Podišiel k nej, mlčky sa k sebe naklonili a tak stáli ona opretá hlavou o jeho hruď.
    Potom sa otočil ku mne, povedala som : vitaj v našom dome..
    Pomaly som dvíhala viečka, naše oči sa stretli. Bolo to úľavné, nádejné.

    Ďakujem Anamel za sdielanie.. Bed

    OdpovědětVymazat
  2. Dodávam - je milé, tento článok ste uverejnili 9.10. na moje narodeniny :-)
    Ku snu : mama je 41 rokov po smrti, 40 rokov vraj neopustila , neodišla z tejto zemskej reality, akosi nemohla... no a práve pred rokom som ju vyprevádzala do svetla za pomoci tej múdrej pani.
    B

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Bed, ano, jsou věci mezi nebem a Zemí a je na čase, abychom tomu důvěřovali a šli za voláním, ... lidé, ke kterým nás to táhne (ať je to moudrá žena či jedno osudové setkání s nějakým mužem), nám mohou sdělit informaci, předat energie, které potřebujeme pro další kroky na naší cestě za svobodou. Dnes máme možnost vyčistit naše rody, a to pouhým "mávnutím proutku". Často se stane, že tu kletbu jsme uvrhli sami na sebe, abychom již nemuseli prožívat bolest, kterou máme spojenou s traumaty, která nastávala, když jsme se otevřeli nějakému muži. Je zde ale hodně naděje na vyléčení a na to, aby se věci začaly dít jinak, v Lásce, ten sen je krásným znamením. Děkuji. An.

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi pekne napisane, suhlasim. Vdaka Bed.

    OdpovědětVymazat
  5. Vidalista 40 price is safe solution for erectile dysfunction(ED ). Vidalista 40 Mg portion likewise incorporates a conventional component Tadalafil. This medication contains tadalafil as the vitally dynamic fixing. What's more, that treats the ongoing issue of erectile dysfunction(ED) and weakness in male.
    Vidalista 60 amazon is been instrumental in treating erectile dysfunction (ED) that is to treat men impotency. One of the significant element of Vidalista is - Tadalafil . Vidalista 20 review medication assists with achieving a harder erection that last longer during the sex activity. The tablets stops the Phosphodiesterase chemical to annihilate cGMP and to have delayed erection. Men with erectile dysfunction might feel furious, awkward, and hopeless on the grounds that they can't fulfill their sexual longing. In any case, Vidalista online can ease off in the event that not treated true to form.

    OdpovědětVymazat
  6. Tadalista 40 price is best a treatment for erectile dysfunction(ED). It assists men who with experiencing issues getting an erection or achieve a peak excessively untimely. Men experiencing both of these afflictions face troubles in getting happiness from sex activity. This drug works by acting in the dividers of their corridors. Tadalista 20 mg helps with opening the circulatory system vessels which give blood to the phallus. This prompts the legitimate stream of blood into the penis. Subsequently, making the erections appropriate. Tadalista 60 demonstrations are quicker than different prescriptions for men impotence issues. A few things can impact the way lengthy Tadalista 40 decides to start working. Taking Tadalista 40 mg quiets the dividers of the veins and blood stream flawlessly inside the bits of the penis which makes an erection. The intensity of the weekender tablet assists men with doing any time assuming that they want to run so sexual activities in a day and a half. Also buy Tadalista super active to treat ED.

    OdpovědětVymazat
  7. Kamagra oral jelly is used to treat erectile dysfunction (weakness) in men, which is powerlessness to accomplish or keep a hard erect penis reasonable for sexual action, because of insufficient blood stream into the penis. Kamagra Oral Jelly loosens up the veins in the penis expanding blood stream and causing an erection, which is the normal reaction to sexual excitement. In any case, Kamagra Oral Jelly will possibly work on the off chance that you are physically stirred. Kamagra Oral Jelly 100 accessible as single portion individual sachets in different flavors including banana, orange, strawberry, pineapple, and vanilla. Also Buy Kamagra and Kamagra Polo

    OdpovědětVymazat
  8. Buy Pain O Soma (carisoprodol) is a muscle relaxer that blocks pain sensations between the nerves and the brain. Soma is used together with rest and physical therapy to treat skeletal muscle conditions such as pain or injury.

    Pain O Soma 350 mg tablets have a strong compound called carisoprodol, and this chemical is a proven ingredient for relaxing pain in skeletal muscles. In this procedure, the muscle relaxant stops the pain sensation between the brain and the nerves. Along with this, patients may need enough physical therapies and rest.

    Pain O Soma 500 mg is not a traditional option, unlike the unique Soma brand. It is nothing but a muscle relaxant that eliminates the feelings of torment between nerves and the mind. State in a state-of-the-art research center and backed by the FDA to pass the most stringent quality tests.

    OdpovědětVymazat
  9. The U.S. CDC says Ivermectin is displayed to treat the going with sicknesses: ivermectin for humans of the stomach related framework. Ivermectin is exhibited for treating stomach related (i.e., nondisseminated) strongyloidiasis as a result of the nematode parasite Strongyloides stercoralis. This sign relies upon clinical Ivermectin of both family member and open-name plans, in which 64-100% of corrupted patients were reestablished following a singular 200-mcg/kg piece of Ivermectin.

    https://ivermectin4humans.us/

    OdpovědětVymazat