úterý 26. června 2012

Pandořina skříňka

Moji milovaní, zejména Ti, s kým jsem byla spojena v Egyptě, ozvěte se, pokud prožíváte nějaké stavy! Vše spolu souvisí, cosi se otevřelo a cosi přichází z naší dávné minulosti, aby to bylo pochopeno, aby to bylo očištěno, ...

Na svatého Jana jsem otevřela nejen bránu, ale i Pandořinu skříňku. Prožívám bitvu, která prověřuje vše, co jsem za svůj život a za ty minulé nasbírala. Souvisí to s naplánovaným pádem vědomí, se vším, čemu jsme se zaslíbili od Atlantidy do Kali Juga, tohoto času, souvisí to s Egyptem a s jeho bohy, temným magmatem traumat lidství a matky země v jejím nitru, souvisí to se vším nečistým, co se ve mne ještě hluboko ukrývá, hluboké emoce vzteku, nenávisti a opovrhování, o kterých jsem si myslela, že jich nejsem už schopná... Jdou na povrch a já je vítám.

1 komentář:

  1. Ahoj Anamel, také mám inkarnace v Atlantidě i Egyptě, tvoje psaní mě oslovilo, nicméně necítím, že já bych byla s tvé skupiny, jsem z jiné. Což je asi jedno. Po určitou dobu jsem se také pokoušela kontaktovat duše ze své skupiny duší, myslím, že i jednoho nebo dva znám. Možná ale toto není potřeba. Nenašla jsem tu na tebe žádný kontakt, kam bych ti mohla napsat a nechci tu psát svůj mail.
    drž se
    Dana-el

    OdpovědětVymazat