čtvrtek 14. srpna 2014

Smíření a láska pro Ukrajinu a Rusko


Aktualizace 14. 8. 2014:
Je to ve vzduchu. Já jsem nechtěla mít tehdy v březnu pravdu... ale... Dohrává se něco, co se rozehrálo před sto lety, a vlastně ještě mnohem dávněji, kdy lidstvo vůbec neexistovalo, tohle nejsou války lidí, nýbrž těch, kteří stojí za oponou... těch, kteří se rozhodli prožívat boha bez boha, což způsobilo zacyklení energie dokolečka, izolaci od přirozenosti - a ta energie už je nesmírně vydýchaná a zkažená a je tu šílený boj o informace (tedy čerstvost, ale ta bez přijetí zákonů Jednoty nemůže přijít), o nic jiného v tomhle už nejde. A protože si člověk nenašel vlastní záměr - netvoří realitu, tak jí prostě netvoř-í. Svobodný člověk bojovat nepůjde. On totiž svou svobodu a mír už má. A snad si to lidé uvědomí dříve, než procitnou ze sna držíc v ruce samopal proti nevinným... (a to je ten lepší scénář). Kdo má otevřenou mysl, nepodlehne žádné propagandě a populismu. Kdo je součástí celku, neuslyší na slova, která vydělují jedno proti druhému. A tady už nejde o uměle vytvářené scénáře konců světa a příchodů spasitele (však ono není zas až tak těžké vytvořit legendy, stačí s tím přijít hodně dopředu a pak je v průběhu staletí jen dobře živit, aby v pravý čas...), nejde ani o podléhání strachu o tělo, tohle je o citu, rozumu a vášni, která nás probouzí mimo struktury uměle vytvořené společnosti a navrací zpět Existenci. A já věřím, že pevných pilířů je mezi námi dost... A nejsou tu dobří a zlí, jenom ti, co si vzpomínají, a ti, co zapomněli a o to víc potřebují naši lásku, protože skrze nás mohou ucítit lásku Celku a vzpomenout si. . ---aum---

Psáno 5. 3. 2014: Nerada to říkám, ale zrovna jsem si nevědomě začala zpívat starou písničku od UDG: "Ruská raketa, kampak asi doletí, Jurij a Gagarin, pohádka pro děti." Jsou-li nevědomé vzorce odrazem kolektivního vědomí, tak se nám tu načrtává ne příliš chtěný scénář... já věřím, že to dopadne dobře, ale bude (je) to divoké a poučné, bude to Změna... 

Tak kdo to tak cítí - pojďme bez povyšování sebe sama, jen tak ze své vnitřní lásky a hravosti, naklonit misky vah kolektivního ducha láskyplnějším směrem. Každá energie (tedy i Ukrajiny, i Ruska) je daná sama sebou a také svými vazbami s druhými, pozvednu-li svůj vztah k Ukrajině, pozvedám tím Ukrajinu. Pozvednu-li svůj vztah k Rusku (i jeho představitelům), pozvedám tím samotnou existenci kolem nás.



Já jsem ta mocná boží přítomnost ve mně a láskyplně se propojuji s duší Ukrajiny a Ruska. Ukrajinský a ruský lide, přijímám světlo i tmu své i tvé cesty. Ukrajino, Rusko, odpusťte mi, že jsem udržovala rodinné, národní, systémové a galaktické myšlenkové a emocionální vzorce směřované k vám, osvobozuji sebe a svou Přítomností pak i vás od této zastaralé vazby a vytvářím od sebe k Vám novou vazbu svobodnou založenou na pochopení, smíření a lásce. Ukrajino, Rusko, jste plně v mém Srdci, v tom kousku nalezeného Ráje, který je otevřen všem zbloudilým a ztraceným - tam mně i Vám na cestu svítí lampa. Svítí do temné noci, aby každý našel cestu Domů, neboť tam kráčíme všichni společně! Tak se staň! Teď!


Autor článku: Jana Mráčková, An

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky

  • Fio banka, platby z ČR: 2100410460/2010
  • Fio banka, platby ze SLOVENSKA: 2100410460/8330 

3 komentáře:

  1. zatial to naj co som o Ukrajina vs Rusko cítal...
    dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, děkujeme :-) Mnoho lidí si možná říkalo co má být stejně přijde :-) jenže ono to lze "předem usměrnovat" - tak jako právě milá Anamel .-) Mimochodem, alou na houby, rostou samy :-)
    s láskou my

    OdpovědětVymazat