pondělí 8. července 2013

Liveinspirit.cz ožívá

Liveinspirit.cz ... Život v inspiraci. Život jedno-duše.

Tak jsem se přátelé konečně přestěhovala do nového anamelího domečku - Liveinspirit.cz, který se postupně bude rozrůstat. Co bude s Poselstvím nevím, možná si ho nechám, možná ne, to ví bůh, asi budu chvíli jednou nohou tady i tam.

Na uvítanou naleznete na novém webu jedno zamyšlení o svobodě, (ne)jistotách a strachu ze závazků... - první článek Od jistoty ke svobodě – strach ze závazků. Krásné novoluní všem. An.

Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky

  • Česká spořitelna, platby z ČR: 1384419103/0800
  • Fio banka, platby z ČR: 2100410460/2010
  • Fio banka, platby ze SLOVENSKA: 2100410460/8330 

3 komentáře:

  1. Milá Anamel, tento web jsem objevila teprve nedávno a ještě mi nestačil zevšednět, hlavně grafikou jsem unašena hned po skvělých článcích. Tvůj nový domeček je zatím takový obyčejný, jako jiné domečky na netu. Tento vyniká ... nezvírej ho, prosím,
    s láskou Johanka <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Johanko, děkuji Ti za komentář <3. Samozřejmě každý web odráží množství času a energie, kterou do něj vložíme, proto i Liveinspirit bude růst a krásnět s postupem času, a tak se jednoho dne stane, že bude krásnější než Poselství. Když jsem před 2 lety s Poselstvím začínala, bylo obyčejné a takové nijaké, než jsem postupně vytvořila jeho individuální tvář. Krásný den. An.

      Vymazat
  2. moje jméno je Andrea Maria žijící v Madridu Manžel mě rozvedl poslední dva roky, vykročil, abych se setkal s další ženou, plakal jsem každou noc vždy, když si pamatuju, jak se moje dcera zeptala mě, když se otec vrátí domů, miluji svého manžela tolik a my mít dítě ve věku 9 let. já jsem kontaktoval tolik kouzelníků v loňském roce žádný z nich nebyl schopen vrátit mého manžela, všichni žádali o spoustu peněz od mne, vzdálil jsem se lásky až do minulého týdne, šel jsem navštívit svého přítele doma, řekl jsem svému příteli všechno, co se mi stalo a sdílela jsem bolest v srdci se svým přítelem Michelle, představila mě silnému Dr.oduduwovi z tropických afrikánských národů, který má černé magické síly, které vymazávají každé zlé kouzlo, které ničí můj manželství. Můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, která způsobila, že se můj manžel rozvedl. Můj manžel Anders se vrátil domů ke mně právě včera, plakali, že je líto, že mě rozvedl, litoval a řekl, že nemá pravé smysly. to je pravda, že můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, protože tvrdila, že můj manžel se vrátil do svých let dříve, než se oženil se mnou. Oduduwa mi pomohla vyřešit můj manželský problém. dnes večer jsem spolu s mou manželkou s naší dcerou společně večeřili v domě grand moms. jsem velmi šťastný a používám toto médium k tomu, abych ocenil pravomoci kouzel Oduduwa. Velmi doporučuji Oduduwa Love kouzelník, pokud máte podobné problémy manželství vztah odeslat e-mailovou zprávu Oduduwa osobní e-mailovou adresu přes dr.oduduwaspellcaster@gmail.com,
    Oduduwa také řeší problémy, jako jsou následující: -
    - Světelné svíčky Láska kouzla přivést zpět bývalého manžela / manželky
    Oduduwa zpráva email: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Č. Č. +2348135842629

    OdpovědětVymazat