čtvrtek 18. července 2013

Nabízím koťátka léčitelky Andromedy



Daruji tyhle modroočka od mé milované léčitelky Andromedy, která je mou spřízněnou duší a doprovází mne životem, aby mi neustále připomínala, jak je krásně na světě a že člověk není nikdy sám. Áňa přišla do mého života v době, když se mi vše (práce, bydlení, vztahy) začalo hroutit a měnit a já vím, že díky ní jsem to vše lépe ustála. Říká se, že kočky jsou jednou nohou na Zemi a jednou nohou u Boha a Andromeda má v očích celý vesmír. Svými tlapičkami mne léčí a svým vrněním umožňuje lepší napojení na mé vyšší já.


3 černé kočičky, 1 pruhovaného kocourka. Kontakt: Jana Mráčková (Facebook), 731 415 596, anamel.web(zavináč)gmail.com, možnost předání: Horažďovice, Praha, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj, Pelhřimov, dá se naplánovat i Brno. 


Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

2 komentáře:

  1. Jsou krasne Anamel.
    Vzala bych si nejmene dve cernosky, ale muz nechce slyset dokud nebudou mit pristup do zahrady.
    Coz je i vzhledem k temperamentu kocicek pochopitelne.
    Jsou stastnejsi.
    Tara

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, dvě černošky mi tu zrovna zbývaj, ale nevadí, kdyžtak ti vyrobíme příští rok nové :) Myslím, že každá kočička před narozením ví, ke komu a do jakých podmínek se rodí a je na to připravená. Já také myslela, že zůstanu v domečku, tak jsem si pořídila kočičku, ale člověk míní, pánbů mění, jsme obě v paneláku - zvykáme si :)

      Vymazat