neděle 3. února 2013

Anamel v Praze, vol. 2 (+ anamelí poezie)

Zdravím Vás, milé Duše,

protože se mi nápad setkávat se s Vámi velmi líbil a osvědčil, ráda bych to zopakovala. Tentokrát budu v Praze od středy ráno do soboty odpoledne (6.-9. 2.).

Setkávání a vzájemná komunikace je pro mne způsob, jak se lidé mohou navzájem inspirovat a pomáhat si hledat odpovědi na svá životní témata, jedině skrz druhého poznáváme sebe sama.

Jsem otevřená setkání u kávy, čaje, oběda (večeři, snídani), procházce, kulturnímu programu, návštěvě u vás doma či jakémukoliv kreativně-inovativnímu nápadu. 

Už mam v programu filmy Samsara a Paralelní světy. V pátek se chystám na Tanec 5R s Raducou. Budu ráda za jakékoliv další tipy.

Napsat mi můžete přes Facebook nebo na anamel.web(z)gmail.com.

Těším se na Vás. Pro poetické duše přikládám anamelí poezii. Ze Srdce Anamel

2 komentáře:

  1. Ahoj Anamel, to je prima, že jsi opět v Praze;-) měla by jsi čas ve čt, nebo pá kolem 16-18 hod? Měj se zatím hezky, Naďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nadi,
      zrovna dneska jsem ti psala email, oba dva dny mam v tuto dobu volné, ve čtvrtek možná v 18:00 půjdu na Samsaru, v pátek mám čas až do 19:45, kdy mi na nám. Míru začíná Tanec 5 rytmů. Možná by tedy byl lepší pátek, abych ten program neměla tak namačkaný. Těším se na tebe, kdyžtak mi odepiš na email. An.

      Vymazat