úterý 5. února 2013

Motivační dopis přátelům č. 1 - O práci, změnách a lásce


V minulých dnech jsem začala několik projektů, jako vedlejší produkt jednoho z nich vznikl tento dopis pro mé přátele, věřím, že nebude poslední. S Láskou předkládám i Vám, poutníkům Srdce. Anamel

Už jste zpátky v práci - ze svých vlastních zkušeností vím, že každá práce má význam, dokážeme-li ho tam sami vidět, pak i obyčejné věci dostávají úplně jiné rozměry. A když tam ten význam nedokážeme najít, pak se můžeme zeptat sami sebe – jak bych věci mohla dělat jinak, abych se cítila lépe? Vždycky jsou tu i další možnosti, i když je zrovna nevidíme. Opravdový život je v maličkostech, jen je potřeba si těchto maličkostí naučit všímat a vážit. A na světě není nic důležitějšího než kontakt člověka s člověkem (tím myslím jakýmkoliv – zaměstnavatel i neznámý kolemjdoucí), protože ten nám může dát i brát sílu k životu a radost ze života… Co dáváme, to dostáváme zpět. To je nejzákladnější zákon Univerza.

Pokud jste měli pocit, že se asi tak od listopadu/prosince věci spíše kazily, než by se zlepšovaly, může za to postavení hvězd na nebi a jejich energie, které na nás mají vliv. Z astrologického hlediska byly poslední týdny náročné – co bylo nefunkční, začalo být více viditelné a bylo nám to dáno k dispozici, abychom to buď opravili, nebo opustili, dále na povrch vyplouvala nevyřešená témata peněz, hojnosti a toho, kde chceme víc, i když už máme dost. Občas docházelo ke komunikačním zádrhelům, tím jsme se zároveň učili chápat hlediska druhého a respektovat jeho pohledy na svět, kdo to pochopil – projevil zde i trochu snahy neubližovat si tolik navzájem - jako bychom si navzájem už nechtěli nakládat více, než je to skutečně nutné, důležitou roli v tomto hraje odpuštění – druhým, ale i sobě, že jsme nechali věci dojít tak daleko. Celkově jsme se začali docela zamýšlet nad smyslem našich životů – co od nich vlastně očekáváme.

Hodně se to v nás celé přeskládalo a astrologové doporučují využít únorový týden astrologického klidu na konstruktivní uvedení našich nových nápadů a nově utvořených představ do reálného života, otevírají se dveře do nových možností, tento týden nastane 3.-9. února, to je dobrý týden pro zahajování, pro změny. Buďte trpělivé, jaro se nedělá ze dne na den.

Osvoboďte se od falešných očekávání a od negativního přístupu k životu, který způsobuje bolest jen vám samotným. Největší osvobození pro člověka je, když druhé dokážeme milovat bez podmínek, když láska, kterou k nim cítíme, živí nás samotné, přináší nám krásnější pohled na svět a schopnost žít život tvůrčím způsobem, když od druhého nepotřebujeme jistoty a potvrzení, když druhé nechceme vychovávat a nemáme jim potřebu kecat do života. To ale dokážeme až tehdy, umíme-li tuhle lásku dát nejprve sobě. Takže milujte sami sebe, protože jste nádherné bytosti, které mají světu co dát. Vy jste středem vašeho vlastního vesmíru…

Přeji vám krásný zbytek pracovního dne a krásnější každý den, který následuje. 



Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky - č.ú. 1384419103/0800 

Žádné komentáře:

Okomentovat