úterý 27. listopadu 2012

Konec roku je příležitostí, nikoliv rozkazem...


Konečně jsem vymyslela umírněnou formulaci pro 21. 12. 2012: 



"Postavení planet toho dne bude mít na Zemi vliv fungující obdobně jako o úplňku (z vědeckého hlediska bude mít vliv na molekuly vody a vnitřních sekrecí v nás). Bude to tedy něco jako stonásobně silnější úplněk. Obdobně tedy bude působit na lidi - někdo využije plný potenciál dne k očistě těla, mysli i duše, uvědomění a posunům (pozitivním plánům) v životě... a někdo si toho ani nevšimne... někdo bude nervóznější, někdo bude možná až maniodepresivní, ale pořád... je to jen možnost, otevřené dveře, a je na každém, zda se jí chytne a podívá se dovnitř sebe na sračky, které mu ještě pořád brání žít svobodný, smysluplný a radostný život. Show must go on... A je jen na nás, jestli to bude komedie nebo tragédie."


Nikdo nemůže v současnosti říct, co bude, každý čin, každá myšlenka mění běh věcí, v každé minutě se utváří naše budoucnost - proto se soustřeďme na přítomný okamžik - co můžu udělat teď a na tomto místě...

Čekat záchranu zvenčí, ukončení bolesti ve vteřině, znamená dobrovolně odevzdat svou vlastní božskou sílu a možnost transformace.

Všechno ostatní (zprávy v televizi, zesměšňování Májů a čehokoliv duchovního, nějaké dlouho připravované "divadlo") může být jen snaha udržet nás v neviditelném otroctví... Držte si svůj střed, neutrálnost, udržujte tělo zdravé a bez chemikálií, mějte hlavu čistou a srdce otevřené. I keep the light in the window of my heart for every lost soul, which wants go home." Udržuji světlo v okně svého srdce pro všechny ztracené duše, které se chtějí vrátit Domů...

S Láskou Anamel




5 komentářů:

  1. Pěkně jsi to napsala, naprosto souhlasím. Vše je uvnitř. Rád čtu Tvoje články, které jsou velmi hluboké a otevřené, opravdové. Rád si přečtu Tvůj ženský pohled, stejně jako u Karola Hlávky ten mužský. Dobře se to doplňuje. Díky za Tvé stránky.

    „Náhodou“ jsem před chvílí právě dopsal diskusní příspěvek na Srdce nové energie, který přesně zapadá i do toho, co píšeš Ty. Tak si dovolím se o něj podělit i tady.

    Ono o tom magickém datu se toho napsalo už hodně, za poslední 4 roky jsem toho taky přečetl stohy. Často jsem si říkal, že to vše je ztráta času, odvádění pozornosti někam ze sebe směrem ven ke zprostředkovaným informacím, které mají různý původ a jistě i různý účel, často nedobrý. Ale zase kdybych si tím neprošel, tak bych si neuvědomil, že vlastně všechno podstatné, co potřebuji vědět, mám v sobě. Tam kdesi ve svém středu, který je zároveň středem všeho. I celá zdánlivá vnější realita vzniká tam uvnitř, nikde jinde, tak to cítím. Tam kdesi uvnitř cítím i to, že jsme dospěli do bodu, který je pro nás nějakým způsobem zásadní. Cítí to mnoho z nás, tlačí nás to pořádně. Je to pocit silný, ale pro naše vnímání zatím poněkud neurčitý, proto se snažíme hledat odpovědi v sobě i okolo sebe. A je to tak správně. Někdy při tom máme tendenci spoléhat na vnější vlivy, vnější zásahy, události. I já jsem v tomhle trochu ujel a nechal se unést a tak trochu „tajně“ věřil, že se něco stane, nějaká kosmická událost rovná zázraku, že se něco udělá samo. Dnes už naštěstí vím, že to tak není. Cesta hledání nás postupně navádí zpět do středu, tam vzniká vesmír. A tam také v rozhodujících okamžicích nalezneme odpovědi a budeme vědět, co dělat.

    Datum 21.12.2012 rozhodně významným dnem je. Díky němu se mnoho lidí začalo dívat na sebe i okolní svět jinak než dřív. To datum nás probudilo ze spánku k aktivitě a změně pohledů a postojů. Mnoho z nás si uvědomuje, že dále již dosavadní cestou jít nelze. Nečekejme, že se 21.12. stane zázrak, ale udržme v sobě tu zázračnou energii změny, kterou jsme v sobě i díky tomuto datumu dokázali objevit a aktivovat. Buďme toho 21.12. především sami se sebou, v důvěře a smíření, v klidu a pokoji. A pokud se nám to podaří udržet i pro všechny následující dny, skutečné poselství dne 21.12.2012 je tím naplněno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PERFEKTNÍ! Díky, Jirko. Přesně takto to také cítím. Kdybych se před rokem nezačala zajímat (a vlastně bát), co bude 21. 12, nikdy bych neotevřela ty tajemná dvířka své duše a univerza.

      Vymazat
  2. dakujem Anamel aj Jirkovi !!! krasa !!!! suhlasim so všetkým .... anamel mi pripomína seba , svoje skryte nazory potlacene v honbe zistit aka uladost ma spasi -ako piše Jirko a je to tak !! dakujem celej tejto mašinerii , že ma pohltila ... že som venovala tolko času hladaním odpovedi o roku 2012 tam vonku a vdaka všetkým prešlapom som pochopila,že všetko mám v sebe !!! dakujem DenKa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásná slova, milovaná. Je čas vzít ty zavřené bolestné krabice v našich srdcích, vysypat je a v extatickém tanci tančeném na jejich obsahu je proměnit ve Světlo a vlastní Sílu a Cit. Děkuji Ti.

      Vymazat
  3. dakujem ti,drahá . je to tak ,dnes je ideálny čas - spln - na spálenie všetkeho,čo nás tak v nutri bolí a z očistneho ohna nechat na seba cez Svetlo zostupiť novu vnutornu Silu :)

    OdpovědětVymazat