pátek 13. září 2013

Soy Anima, jsem Odvaha...

A toho rána jsem sundala růžové brýle, odložila výmluvy a začala vidět realitu, toho rána zmizely mé dioptrie a svět se stal Jasnějším.... a na nebi byla kulatá fialovo-bílá duha, nebyl déšť, ta duha tam byla pro Mne a pro mou Odvahu...

A tu noc vystoupily na povrch všechny strachy a bylo to šílenství. A když jsem převzala zodpovědnost za své hříchy i milosti, přišla má svoboda a čas chronos se změnil v kairos, čas minulosti a budoucnosti se změnil v čas mé duše... odešel strach a pochyby a odešla vina a bolest, chaos se změnil v lásku.

A v tom sadu, kde Země vydávala své plody, jsem poklekla. A když jsem pohlédla do Slunce, pocítila Nebe a uviděla Peklo, dva paprsky se spojily v mé páteři a já se stala oporou sama sobě. Znovu jsem se stala Tvůrcem, znovu jsem obnovila svou víru, znovu jsem si vzala zpět, co je mé.

V kostele Marie Vítězné v den jejího svátku jsem pohlédla do očí své vlastní nevinnosti a dětská naivita se proměnila v moudrou důvěru.

A přijde okamžik, kdy už nemusíš jít, protože víš, že tam Jsi, žes tam vždycky byl a vždycky budeš, ať půjdeš dopředu, ať zpomalíš, nebo půjdeš zpátky. 

Soy Anima. 
Y somos el mundo.
Se restauró el orden divino.

Jsem Odvaha.
A my jsme svět.
Byl obnoven Boží řád...


Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky

  • Česká spořitelna, platby z ČR: 1384419103/0800
  • Fio banka, platby z ČR: 2100410460/2010
  • Fio banka, platby ze SLOVENSKA: 2100410460/8330 

2 komentáře:

  1. Milá Jani,nad krásou tvých slov a hloubkou odhalující podstatu života podanou s takovou silou mířící přímo od srdíčka jsem si pěkně zabulila.
    Jsou to ale slzy dojetí z toho, že jsme dostali šanci tady pobýt. Máš obrovský dar slova, kráčej dál pevným krokem na své pouti životem.Jsem tak ráda, že mě cosi navedlo na tvůj blog. Díky.Opatruj se. Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji Ti za krásná slova ♥. Jsem ráda, že ten pramen nekonečna, který jsem objevila ve svém srdci, může vytékat ven a dotýkat se srdcí druhých... S Láskou Anamel

      Vymazat