čtvrtek 5. července 2012

Dost bylo transformační legrace, každý nese zodpovědnost!

Pokaždé, když zaplácneme komára, který se chce napít naší krve, vzpomeňme si na Matku Zemi, která by se mohla také otřást, kdykoliv její hamižné děti vrtají do jejího těla... 

Ona si zaslouží naší Lásku, náš Obdiv, náš Respekt a hlavně - naši Péči, protože ona snáší nás, nevychované děti, abychom mohli dojít k vyššímu vědomí, zatímco jsme absolutně (či pokud máte to štěstí, tak pouze periodicky) ztracení, zatímco jsme zapomněli na sliby, které jsme Jí dali, a žijeme si dál své životy, které nám připadají tak důležité, v neupřímnosti k sobě sama...

Už žádné kompromisy!! 

Kdykoliv na tělo, které mi bylo darováno, abych splnila svůj díl práce, stříkám těžké kovy v deodorantech, kdykoliv si strkám do úst pastu s fluoridem, kdykoliv v chemii peru oblečení, které se celý den dotýká mého božského těla, kdykoliv jedem myji nádobí, ze kterého pak jím, pak pohrdám samotným darem života. 

Kdykoliv liji do své toalety chemické sračky, kdykoliv odpleveluji chodníček herbicidy, kdykoliv zabíjím mšice jedy, vzpomenu si na obraz dítěte, které požírá svou vlastní matku a u toho do ní kope a polévá jí jedy a žiravinami... Ano, taková je podstata současného lidstva. Existují důvody, proč tomu tak bylo doposud, ale neexistuje omluva, proč by tomu tak mělo být i nadále. Každé rozhodnutí, každý výběr z možností JE důležitý...

Pokaždé, když sedíme u televize, na sportovním utkání nebo v hádce s kýmkoliv - ptejme se - je tohle skutečně to, co mne posouvá k Lásce, je tohle ta ona cesta, která mi pomáhá plnit sliby Matce Zemi?

Matka Země už nevydrží dlouho čekat, až se její milované děti probudí ke zodpovědnosti....

Zodpovědnost není o tom žít v bídě a odpírat si radosti života, zodpovědnost je prožívat radost a hojnost ve vědomí, že tím neubližuji sobě, jiným lidem ani přírodě...

Ano, mohu si říct - "zrovna já přeci dělám dost, utrácím svou výplatu za ekologické prostředky, vybírám biopotraviny, které se nedováží z dálky, a svůj chodníček odpleveluju ručně, zato soused... a to nemluvě o Američanech..."

Ano, to si mohu říct, ale mé svědomí to neuklidní... 

Není to o tom prožívat frustraci, neboť syndromem oběti ničemu nepomůžu, spíš situaci zhorším, ale je potřeba být si plně vědom závažnosti situace a neutíkat k povídačkám, že vše je pořádku a nic nemusím dělat, nikdo není ze hry venku... Jde o to být v absolutní upřímnosti k sobě sama a uvědomovat si následky i příčiny svého konání...

Není to o tom odpírat si věci, které mám rád, ale uvědomovat si, proč je mám rád a jestli je ke svému životu a Radosti skutečně potřebuji, nebo jde o další blud současné společnosti, příp. mou závislost a potřebu vzniknou na základě nějakého bloku.

Každý na svém místě, tam kde jste nyní, můžete mnoho udělat, bez výmluv, bez odkládání, bez studu... nechte proudit proud života skrze Vás a nezastavujte ho svým otálením a pochybnostmi... V každém z Vás je božská jiskra, která chce zářit a konat, dovolte si to. Miluji Vás. Anamel Paolina

Stvořiteli nad všemi Stvořiteli, pomoz mi být v každé vteřině mého života bdělá a svou energií, slovem i skutkem vědomě i nevědomě probouzet lidi kolem mne k uvědomění si vlastního podílu na tomto velkolepém díle a vlastního božského potenciálu k jeho uskutečnění. 

V každé vteřině mého života mi pomoz si nemyslet, že já a má dilemata jsou důležitější než zodpovědnost lidstva za to, co se nyní děje. 

V každé vteřině mého života mi pomoz pociťovat a projevovat lásku Matce Zemi a děkovat za dar života, jakkoliv je těžký, a to vše v plné sebelásce, neboť bez ní není skutečné pokory... Veď mne, ať vždy vím, co říct a udělat, abych v tom konkrétním čase na tom konkrétním místě v každé vteřině svého života rozvinula nejvyšší potenciál mého poslání.

Probouzím svou Láskou a Pokorou vodu Země, aby měla sílu být znovu Živá.
Probouzím svou Láskou a Pokorou stromy Země, aby měly sílu vyčistit vzduch pro Novou Zemi.
Probouzím svou Láskou a Pokorou srdce svých blízkých, aby přijali svůj díl zodpovědnosti za vše, co je potřeba ještě udělat.
Probouzím svou Láskou a Pokorou oheň Země, aby měl sílu spálit naše nízké pudy.

Matko, dej mi sílu dostát svých slibů...

3 komentáře:

  1. Tak tenhle blog mě dostal.
    Přišel jsem se na tyhle stránky náhodou a nestačím zírat. Říkal jsem si, že jsem snad už jedinej co pucuje blok za blokem a zavírá předchozí životy. Všichni ostatní ezoterici furt básní o andílcích a krásných energií a já zatím kydám hnůj.
    Jinak vidím to dost podobně. Je potřeba co nejvíc zabrat a vyházet ze sebe staré vrstvy, a už dávno je pozdě na to aby se to dělalo jemně, a bezbolestně.

    Jinak četl jsem zrovna
    http://poselstviohne.blogspot.cz/2012/06/pocatek-transformace-svinstva-v-nas-od.html
    a z Egypta si nic nedělej. Nejsi jediná kdo tam dělal neplechu.
    Já své průsery stopuju až někam k Tiamat (planetě, která bývala kde je teď pás asteroidů).

    Jinak náhody nejsou náhody. Takže jestli bude chuť rád bych vyměnil pár informací o tom co se všechno provádělo v Egyptě (a i všude jinde) a uzavřel pár věcí z minulosti.
    Napiš mi prosím na Mike.Jt(zavináč)centrum.cz
    ;-)

    Nechť je rozklad a očistný oheň s tebou !

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, to je jasný, že transformace a očista karmy není procházka růžovým sadem. Mám trošku jiné stavy, ale taky je to chvílema mazec, jelikož jsem si dobře vědoma svých minulých životů i skutků, přijde mě, že plno i "duchovních" lidiček, stále nevidí a neslyší...Duše co si to uvědomují to mají náročný, ale vydrž Anamel, to zvládneš.... Jinak jsem ráda, žes to tu takto napsala....jak to máš, jak to je... :-) je to super, upřímné....čisté... lásku a světlo Dana-el

    OdpovědětVymazat
  3. "Pokaždé, když sedíme u televize, na sportovním utkání nebo v hádce s kýmkoliv - ptejme se - je tohle skutečně to, co mne posouvá k Lásce, je tohle ta ona cesta, která mi pomáhá plnit sliby Matce Zemi".......
    Odpovídám: Ano, i toto mě posouvá k Lásce, protože vše co jest je přesně dokonalé takové, jaké to jest. Koukáním se na sportovní utkání si mohu uvědomit spolupráci a sílení skupiny.....hádkou se svým bližním získám zkušenost, kterou moje duše potřebuje k uvědomění si čehosi...kdybych to uměla lépe, nehádala bych se....Protože se bůh projevuje ve všem, potom i v hádce či sportovním klání. Vše má nějaký důvod a vše je tady a teď na svém místě. Dokonalé, takové, jaké to je.
    S láskou k tobě, Anamel....Renata ♥

    OdpovědětVymazat