pondělí 28. ledna 2013

Má Duše je důstojná, a tedy i můj Život bude

Naplňuji nejvyšší potenciál své duše, jsem zlatým andělem božského vědomí. Poletuji Vesmírem i jsem na Zemi. V těle Ze-Mě. Jsem barvou, jsem tónem, jsem vibrací. Jsem přenádhernou písní, jež je sladěna rytmem Lásky. Tvořím. Jsem Tvůrce. Mezi mnou a kosmickým vědomím v pulsujícím středu Univerza není mezizastávek, s ničím méně se nesmířím, Domov je tam, odkud pochází vše, co jest. Otevírám dveře do neomezených možností bytí. 

V každém člověku vidím jeho podstatu. Při pohledu do očí se dívám na duši, na tu část Bytí, kterou znám jako sebe sama - jsme spojeni. Jsme jedním. Vidět v druhém vědomí Lásky, vidět druhého očima Lásky, znamená tvořit budoucnost, po níž naše Nevinnost touží celou svou podstatou. Zřím Tě. In Lak´ech. Jsme Tvůrci.

Tohle není doba pro kompromisy mezi novým a starým. Nové roste, staré odchází. Co si vyberu? Bylo, je, bude. Cykly. Rytmy. Život. Pohyb. Ticho. Zasadím se do Příběhu a neuhnu - v tom je lidská důstojnost. Neuhnu, protože mám dostatek Síly. Protože mám dostatek Lásky.

Odkládám vše, co není má podstata, jako staré, poznané a už nepotřebné. Přijímám zpět všechny své schopnosti Spolu-tvůrce. Přijímám Stvořitelem dané právo být plně vědomou Duší zde na Zemi a přivést království nebeské do srdce Člověka. Jsem vším. Už neuhnu, Otče, už neuhnu, Matko. Domov je tam, odkud pochází vše, co jsem...

Já jsem. Anám El




Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky - č.ú. 1384419103/0800 

2 komentáře:

  1. Nádherné vyznání i hudba k němu. Je inspirativní číst taková slova, díky za ně. A přeji ti krásné naplnění potenciálu tvé duše ;-) Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Petře. Pro mě je to jako afirmace, kterou si může přeříkat kdokoliv, kdo touží být více propojen se svou Podstatou. An.

      Vymazat