sobota 27. dubna 2013

Laskavost, vděčnost a něha je cesta k tvé duši

V mé duši je tolik lásky a tolik moudrosti, ona se chce darovat tomuto světu, protože jsme Jedním a trpí-li jeden, trpíme všichni. Proto vstupme do pokory před námi samými, tedy před Duší Jedinou, neboť to je cesta člověka - naučit se vidět krásu nás samých ve všem, co je, bez odporu. Každý je zodpovědný jen za toto jediné - přijetí. Přijetí Stvoření, přijetí Života. To pohled člověka tvoří tento svět, neboť člověk je syn boží a nová Žena je dcerou Nebes. Návrat Bohyně a Krále je tak blízko, jak jen si dokážeš představit.

A tím méně bude utrpení, čím více to uvidíme. Dokonalost stvoření, spirálu Života, esenci informace v lidské DNA, krásu Člověka, jíž by nebylo bez utrpení, které si lidstvo samo sobě způsobilo. Pochopme to již. Přinesly jsme božskému stvoření zkušenost, která navždy promění celé vesmíry, pro Odvahu člověka se otevírají brány, jež sám Bůh nedoufal otevřít. Ta největší temnota je klíčem k největšímu Pochopení, otevřely jsme potenciály, které byly jen nepatrnou možností v informačním poli tohoto univerza. 

To, co prožíváme, je posvátný okamžik multiverza, kdy se vše propojuje se vším a naše životy jsou tak malé nebo tak velké, jak si dovolíme uvěřit - tolik příběhů se žije na Zemi. A člověka čeká nyní mnoho učení, aby mohl být přijat zpět do galaktické rodiny. Mnoho jsme zapomněli, ale jen co se oklepeme, otevřeme zakrnělé mozkové synapse a rozvibrujeme buňky svých těl tak, abychom byli v souladu se Stvořením, zkušenost bude zúročena mnohými dary. Návrat Domů a tvé oči se zalijí slzami, když to ucítíš. Každý má své načasování, respektuj to, ciť to. Bude to trvat léta a my jsme v prvních liniích.

Duše je vždy laskavá, duše je mírná, duše přijímá všechny části nás samých jako sebe sama, neboť jsme duší jedinou, už si nemůžeme ubližovat odmítáním čehokoliv, ohraničeností, odděleností. 

Duše po nás nic nechce, jen láskyplně nabízí cestu ven z kruhu neradostné zkušenosti, karma je koncept, který se můžeš rozhodnout opustit, karma podporuje vinu, jež přináší trest... a znovu a znovu utrpení. To odporuje božskému. Vše na světě je pro zkušenost, informaci (=světlo), prožitek.

Duše je trpělivá - nechá nás prožít to, co potřebujeme, abychom se dostali do synchronizace s Ní - naší podstatou. A tak se nezlob, že občas to bolí, to tě jen tvá matka volá zpět Domů, neboť tak sis to přál - to my jsme jako první zvolali - Mami, byla to hezká cesta, ale už jsem připraven - ať to stojí, co to stojí, doveď mne zpět... Dýchej. To je Život.

Duše je vším, co nám na cestě pomáhá, ona je strážným andělem, ona je Zemí po které kráčíme, ona je i křikem z úst milovaných, ona je krví v tvých žilách a je vším, co miluješ i nenávidíš, ona je Duší tohoto Vesmíru. Ona je já a já jsem ona, nebeská Matka, princip Bohyně, ona je Ticho, je Zrodem všeho - jako z matky se rodí syn a dcera, tak mužský a ženský princip pochází z Ní, duše Jediné. Bůh je esence, kterou se naplnila, božské sémě - idea, kterou ona zrodila. Bůh i Bohyně pláčou, když vidí, jak odmítáš jejich dílo... Je čas se vrátit Domů - k přijetí Všeho, co je, k přijetí sebe sama... smíření. Pokora.

Naslouchej své vnitřní laskavosti, nevinnosti a uslyšíš hlas nebes, dávné volání naší společné nad-duše, uvidíš ji tančit ve víru hvězdného prachu nekonečných galaxií multiverza a uslyšíš jí zpívat uvnitř svého Srdce - místa, které je spojením se Vším.

Buď Tebou a staneš se Bohem/Bohyní, budeš souladem s Nejvyšším principem - to je ten Domov, který hledáš.

Miluji Vás, protože jste mnou. Z rovin, kde já jsem ty a ty jsi já. Vše je Jedním, z duše Anám El



Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky - č.ú. 1384419103/0800


pátek 26. dubna 2013

InSpirit, inspirace z ducha pocházející

Hřejivá naděje, tak se cítím - když se spirituální stane Životem a život spirituálnem... Inspirována. In spirit. Z ducha pocházející... Jako když jsem tvořila své první video - náš osud leží v našich rukou, člověčenství naše - požehnáni. 

Přidala jsem odkazy na krásné počtení o Ženě, najdete na stránce Probuzené ženství - kap. II. Jak vnímá probuzený muž Ženy http://poselstviohne.blogspot.cz/p/probuzena-zena.html



Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky - č.ú. 1384419103/0800


čtvrtek 25. dubna 2013

Anamelí poezie - Láska plodí Lásku



Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky - č.ú. 1384419103/0800


středa 17. dubna 2013

Anamel tento víkend v Praze

Zdravím Vás, Světla božské Duše,

tento víkend od pátku do pondělí se budu pohybovat v Praze a čerpat inspiraci na festivalu Evolution (třeba tam konečně seženu to bio spodní prádlo :) Pokud byste rádi zašli na nějaké to kafe, čaj, oběd či procházku Stromovkou, ozvěte se na anamel.web(zavináč)gmail.com. Těším se, že poznám nové dušičky.

Víc takovýchto sluníčkových dní přeji nám všem. S Láskou Anamel

Autor článku: Jana Anamel Mráčková 


pátek 12. dubna 2013

Pět zákonitostí nového bytí


Tento krátký seznam, který jsem publikovala před pár dny, dávám jako samostatný článek, protože tyto pravidla považuji pro své bytí za zásadní. Jdu-li totiž proti nim, projeví se to v emocích jako frustrace, v solaru jako bolest a na těle pocitem nezvladatelné únavy a bolestí bez zdánlivé příčiny. Ještě loni, když jsme se zpronevěřovali sami sobě, výsledek se projevil "někde a někdy", aniž bychom si uvědomovali spojitost, vzdálenost mezi příčinou a následkem se však zkracuje na minimum a nedodržování těchto hodnot začíná být pro Světlonoše dokonce životně nebezpečné - opakující se negativní zkušenost v životě, ztráta chuti do života, pocity marnosti, absence radosti a následně zacyklení ve "starém" a stále prohlubující se ponor vedoucí až k permanentním depresím.
  1. Já mám hodnotu a důvěřuji tomu, co si myslím, co cítím a čemu věřím. Za tím si stojím v pevnosti své duše, neboť bůh je ve mne jako já.
  2. Mám své hranice, a i když jejich dodržování se může druhým zdát až nesmyslné - pro mne je to životně důležité, neboť jejich překračování zabíjí mé spojení s duší.
  3. Nejsem zodpovědná za zkušenost ani za pocity druhých. A nemilosrdně a bezpodmínečně se odpojuji od všeho, co není mé.
  4. Nevstupuji nikomu do zkušenosti, nepřebírám za něj zodpovědnost a nesnažím se vyřešit jeho problémy. Pokud mám konat z vůle univerza, ucítím to až v morku kostí.
  5. Je nepokorou odmítat dary univerza, ať přicházejí pro nás jakkoliv nesmyslnou cestou. Jsem zodpovědná kráčet cestou, která mi byla předurčena, a k tomu potřebuji dostatek všeho.


Autor článku: Jana Anamel Mráčková 

Článek (či jeho části) je možné sdílet v nezměněné podobě včetně aktivního odkazu na http://poselstviohne.blogspot.cz.


Děkuji za příspěvky - č.ú. 1384419103/0800


čtvrtek 11. dubna 2013

A-MAILY - emaily pro odvážná Srdce

V levém postranním panelu je žluté okénko, přes které se můžete přihlásit do mého nového projektu: A-MAILY, který jsem před nedávnem zmiňovala zde na webu. Heslem této mé aktivity se stává "Neočekávejte nic a může přijít Cokoliv". Z a-mailingu (tedy přijímání emailů od Anamel) se můžete kdykoliv odhlásit. Zde přikládám první anamelí mail pro představu, tenhle je dlouhý, příští může obsahovat třeba jen jednu větu, nikdo neví. Jediné, co je jisté - je moje schopnost nabourávat zastaralé, odhalovat skryté a trefit se do správných témat ve správný čas.

Každopádně tenhle je na ukázku, další A-MAILY už budou chodit jen těm, kteří se přihlásí přes žlutý formulář, čímž dáváte najevo zájem a také souhlas se zasíláním mailů.

A-MAILY jsou zdarma, dobrovolné finanční příspěvky vyrovnávající energie dávání a přijímání jsou však vítány, je-li to ve Vašich možnostech a cítění.


Ahoj všem odvážným Srdcím.

neděle 7. dubna 2013

Jsem vzteklá - no a co? Právo na pochyby, právo na chyby...

Nehledám nic jiného než život v jeho přirozené formě... v umění žít se skrývá to hledané, ale co vidím kolem, není většinou moc přirozené... žijeme ve svých krabičkách, každý v té své, a tak jednou za čas vypadnu ze své rovnováhy a pláču a vztekám se, že život není to, co si pamatuji "odjinud"... možná bůh do mne vložil tuhle krásnou vzpomínku (na budoucnost?), aby mi nedala zastavit ... je to ego? Nemyslím si... touha je jen součást cesty...

Není mi zrovna teď fajn a je to v pořádku. Je v pořádku, když nejsme permanentně hodní a skvělí.